• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    já žiji:-)momentálně se nacházím v olomouci na PdF:-)
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    IVANA_ANAVI: přesně tak :D
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _ARTEMIS_: Třeba jezdit metrem, viď, Julčo? :-)
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    _OZZY_: tak s tim se da neco udelat :-)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    _ARTEMIS_: zijeme, ale zato tebe uz jsme dlouho nevideli ^_^
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _ARTEMIS_: Já se mám bombově :-) (Až na ten rozvrh...) Dělám pro Logickou olympiádu, učím se na přijímačky a maturu a dělám si řidičák, ještě jsem si stihla udělat certifikát z angličtiny. Ha, teď jsem asi řekla oxymoron, protože nechápu, jak se můžu mít při tom všem bombově :-D
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    Ahoj, lidi, jak zijete? :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Dovolím si malý spam za účelem propagace mladých umělců ^^

Tohle video vzniklo jako domácí úkol na literaturu ve škole mé kamarádky: http://www.youtube.com/user/amoscomeniusgym#p/a/u/0/lufCY3TiU-I

Je to v německém znění bez titulků :-D, ovšem nedoporučuji dívat se na toto video osobám proživše násilí anebo šikanu, ačkoliv se přiznám, že já toto porušila a přišlo mi to...impresivní. Hm.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Na stránkách Larpu Dům přibyla sekce "Otázky a odpovědi".
    http://sites.praguebynight.eu/dum/otazky-a-odpovedi

Přihlásit se můžete na adrese - http://sites.praguebynight.eu/dum
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    hm to bylo aby si hlasovala pro náš snímek:-D hele ale není to špatný nápad to brno
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: momentálně žiju učením na státnice :/
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Pokud nesedím za počítačem a nepíšu domácí úkoly, tak jo... A nějakej sraz by to chtělo. Co protentokrát v Brně? Stějně mi od Veve přišla nějaká pozvánka na film či co...
    ANOR
    ANOR --- ---
    nojo lidi, žijete jeste vubec?:-D co nejaky sraz??
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Popusťte uzdu své fantazii - už za 14 dnů je tu larp Dům, ve kterém si můžete zahrát (téměř) cokoli.

Přihlašte se co nejdříve na adrese - http://sites.praguebynight.eu/dum

Kdesi v Praze stojí Dům. Vypadá docela obyčejně, oprýskaná omítka, střecha by potřebovala opravit a průčelí vyčistit. Poprvé byl postaven v době vlády Rudolfa II. Za svoji historii byl několikrát přestavěn, dokonce zbořen a postaven znovu od základů, vyhořel, byl dlouho opuštěný, zase ho opravili, zabydleli a tak to šlo znovu a znovu, stále dokola. Vystřídal řadu obyvatel, majitelů a institucí, časy dobré i zlé. Říká se, že v něm straší. Taky se říká, že se v něm děly strašné věci, vraždy a možná i něco horšího. Naposledy v něm nějaký čas fungoval Dům dětí a mládeže, ale teď už je nějaký čas prázdný – tedy alespoň zdánlivě.

Zvenčí vypadá Dům docela obyčejně. Ostatně ani uvnitř by si průměrný návštěvník nevšiml ničeho zvláštního. Ale přesto je Dům plný Obyvatel. Bytostí různého původu i charakteru, různých povah a vlastností, různého stáří i vzezření. Ale všichni Obyvatelé mají něco společného. Všichni patří k Domu a žádného z nich nedokáže spatřit běžný člověk. A ať už o tom Obyvatelé říkají, co chtějí, vně domu neexistují.

Žijí tu spolu, mají své půtky a neshody, své radosti i strasti, svou hierarchii. A více či méně je jim tu dobře. Tedy, lépe než kde jinde, zejména pokud vezmeme v potaz, že kdekoli jinde by přestali existovat.
    Ale přicházejí zlé časy.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Tak já nakonec na Beltine nemůžu, a vlastně ani na jakoukoliv jinou akci pořádanou před Ručníkovým dnem, neboť jsem dostala zaracha za to, že jsem včera přišla v 10 h večer domů. (Nehledejte v tom logiku, kdo zná moje rodiče, nejspíš ho to nepřekvapí.)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Letos moc daleko:( počkam si na přišti rok až bude velkej beltine zase na morave...
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    já bohužel ne, slavím tradičně čarodky u mě na zahrádce:-)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Jede někdo na Beltine? :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    VEVEROLANOWNA: This made my day :)
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    Turkovci, kdo prosím jede na druhý týden, dejte mi vědět, páč bych chtěla aby tam jeli lidi co chci vidět a které znám, aby vás bylo hodně!!! Lákadlo-chci udělat workshop, bylo by to asi pro začátečnice a mírně pokročilé, břišní, prostě bych se snažila naučit základ, to co umím, snad by se povedlo i nějaké vystoupení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam