• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci

Skupina lidí, která se zná chvíli i dlouhá léta; tanečníci, kreslíři, divadelníci, čtenáři, spisovatelé, archeologové, bojovníci, žongléři, hudebníci, historici, šermíři... S členy po celé ČR se setkáváme několikrát ročně na našich akcích i mamutích akcích, které nepořádáme, nebo přispáváme k organizace. Cestujeme do Irska, Ukrajiny, Rumunska, Turecka, Anglie, Číny, Japonska a nebo prstem po mapě. Kde se taková skupina může scházet? Občas její zlomek u čaje a tady.

Aktuálně: březnový turcon a valná hromada => ANKETA
    FF Movecon
    Campy
    Tramp po českých koutech

rozbalit záhlaví
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Kdybych uměla s fotkama, tak by na mém PFku nejspíš byly opilecké fotky ze školy v přírodě a možná někde na konci hromadná fotka z kempů :D

VESELÉ VÁNOCE!!! VOŽERTE JEŽÍŠKA!!! :D
    ANOR
    ANOR --- ---
    Vesele vanoce:)
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    SMUGI: ja ji udelam :)
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    Jo Shangrilla od dvou. Sounds like a plan! :-) rezervace?
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    Co říkáte na čajovnu shangrila?
    Sraz bych viděla cca od dvou nebo od tří.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Pokud do prahy dorazim uz 28., tak mi drivejsi varianta nevadi.
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    sraz plánujete přes den? Nebo až na večer...? Já bych osobně byl pro dřívější variantu
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Jinak bych se chtěla zeptat zde přítomného virtuálního davu, jestli by se nenašel někdo ochotný, kdo by mě u sebe prosím nechal přespat, neboť bydlím v největším vidlákově na světě, kam přes svátky večer nic nejezdí. Jsem hodná, milá, přítulná a nekoušu :) Samozřejmě za předpokladu, že nebudeme pařit do rána, to spánek potřebovat nebudu :D
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _ARTEMIS_: Proč bychom se měli dohadovat dalších dvacet let? Pokud vybere lokalitu jeden člověk, hrozí riziko, že zbytek řekne: "Hm, mně se tam nikdy nelíbilo, nikam nejdu." Můžeme si ještě jendou zahlasovat :-)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---

Na sraz 29.12. v Praze

15 hlasy od 15 respondentů

_ARTEMIS_
      _ARTEMIS_ --- ---
      IVANA_ANAVI: ehm... ok jestli se na tom chces dohadovat dalsich dvacet let, tak klidne...

kazdopadne budu rada za vsechny vase napady :-)
      IVANA_ANAVI
      IVANA_ANAVI --- ---
      _ARTEMIS_: Já bych je raději házela sem, ať a) mohou být vzneseny námitky a započít diskuze nad vhodností té které lokality a b) se omezí autokracie ;) :D
      _ARTEMIS_
      _ARTEMIS_ --- ---
      WILL: minimalne na jednu noc muzes prespat u me... aspon uvidis nas novy byt
      _ARTEMIS_
      _ARTEMIS_ --- ---
      Tak tedy 29. platí. Zrovna zvažuji místo, máteli nějaké typy, tak sem s nimi. A nebo mi je raději házejte do pošty.
      HARRY_RADAR
      HARRY_RADAR --- ---
      29. bych se měl někde kolem Prahy pohybovat. A pokud ne, tak si čas zkusím udělat i tak :-) Rád vás zase všechny uvidím!
      WILL
      WILL --- ---
      _ARTEMIS_: Pro mě je to ok. Tedy, pokud mi někdo nabídnete přespání na dvě noci:)
      _OZZY_
      _OZZY_ --- ---
      kdyz to budu vedet takto dopredu, tak bych se mel take stihnout vratit do Prahy ^_^
      KATHY_
      KATHY_ --- ---
      _ARTEMIS_: Možná bych taky mohla :) Ještě nevím kdy se vracím z hor
      SMUGI
      SMUGI --- ---
      _ARTEMIS_: momentální situace hlásí že můžu.:-)
      IVANA_ANAVI
      IVANA_ANAVI --- ---
      _ARTEMIS_: To zní dobře.
      _ARTEMIS_
      _ARTEMIS_ --- ---
      co kdybychom se sesli 29. prosince v Praze?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam