• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    IVANA_ANAVI: me prave v srpnu uz tak nejak dosly volne vikendy (krome neplanovane tohoto, ktery uz ale konci)... ale porad je tu - aspon pro prazske - moznost nejakeho vsedniho dne...

_ARTEMIS_: V zari mam snad zatim vsechny vikendy volne, ale nekam na konec zari asi prijde dovolena, takze za me by bylo asi nejlepsi 3.-4. ci 10.-11.
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    Já jsem teda spíše pro září.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _OZZY_: To není špatnej nápad (myslím to střídání Brna a Prahy). Co se týče čajovny z mé strany, někdy v záplavě brigád by se čas našel, nicméně koncem srpna plánuje německá kámoška přijet za mnou (na druhou stranu ukázka čajovny by možná byl lepší vhled do českých reáliích než prohlídka Karlova mostu :D) a na začátku září mizím na pár dní do Maďarska. A pět nebo šest týdnů (jéé, to to letí...) zmizím z povrchu českého zemského úplně :)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Asi jsem jenom naivni, ale zkusim to: Co takhle dat zase nejakou cajovnu? Ok, budu hnusny pragocentrista: nekde v Praze? Zase Shangri-la? Kdy? Nejaky vikend, aby mohli i prespolni (par lidi u me muze prespat), nebo jenom prazsky a potom i nekdy v tydnu?

// Ale aby se nereklo, co zavest tak 2 cajovny do roka (aspon), jednu v Praze a jednu v Brne?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Psala jsem to na Facebook, ale je možné, že se to v záplavě jinejch statusů ztratilo.

Hledám ochotného dobrovolníka z Brna nebo okolí, jenž by mi poskytl ze 6. na 7. 6. ubytování - 7. ráno mám přijímačky a bohužel doprava z mé díry do Brna není nic moc. Jsem skladná, usnu na čemkoliv a dám dotyčnému slanou nebo sladkou odměnu.

A jak už asi, děcka, tušíte, budu ve štatlu pod Špilasem, tož vás chcu všecky vidět :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _OZZY_: Turkovečtí wikipedisté by byli pěkný triumvirát, uvažuj o tom :-D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    // ehm... pote, co jsem na Wikipedii dneska narazil na Radara a Ivanu, si rikam, ze by stalo za to zalozit kategorii "Wikipediste z nyxu" (kdyz uz primo ne "Wikipediste Turkovci" ^____^)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Ahoj Brňáci! V sobotu poctím Šalingrad svoji návštěvou; má někdo zájem se srazit a pokecat? :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    ANOR: První víkend v únoru? Tak kdybych chtěla zdrhnout ze SCIO testů, alespoň vím kam ;)
    ANOR
    ANOR --- ---
    pragocon, pardon, fest:-D je prvni vikend v unoru. timto delam reklamu Moveconu, ktery tam bude!:)
    WILL
    WILL --- ---
    ANOR: Pragoco?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: ja jo ^_^

ELISAN: sem prohral...
    ANOR
    ANOR --- ---
    pojede nekdo na pragofest?
    ELISAN
    ELISAN --- ---
    _OZZY_: Já dala katalog na prohlídnutí Ivance.
    Jo a bez vousů je to lepší!
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    IVANA_ANAVI: to ke me nedolehlo ^_^ Ja akorat zaznamenal v jednu chvili myslim ze Elisan prohlizejici si katalog a to bylo vse...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Ale teďka si uvědomuju, že Ozzy úplně vynechal témata babského spolku (za jehož členy se prohlašuju já a Elisan) :-((( Copak jsou nedůležité vůně od Oriflame, bolavé klouby a vhodnost vousů u mužů pro turkovecké srazy? :D
    HARRY_RADAR
    HARRY_RADAR --- ---
    _OZZY_: Legendarni.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    DORON: to vis... se obcas stava, ze jeden neprijde na Komando a pak se octne v zapisu a ani nevi v jake souvislosti. Abych se priznal, tak taky nevim v jake souvislosti tam tohle padlo ^_^
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    _OZZY_
    DORON: Takhle to dopadá, když se sejdou intelektuálové :D
    DORON
    DORON --- ---
    _OZZY_: Whut? 0_0 =D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam