• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAPIROVEJLockerz
    SILVERFISHH
    SILVERFISHH --- ---
    HARDCABB:EGO: Ne ze bych po nem taky nejak extra touzil, ale muzou dat aspon vedet, ze ho odeslali, nebo tak neco..
    EGO
    EGO --- ---
    SILVERFISHH: Nie som sice Z-list, ale viem, ze niekomu dojde do 2 tyzdnov, niekomu do dvoch mesiacov a niekomu az za tri. Zalezi aj od toho ci ich vobec oni maju, ale urcite sa ho dockas. ;)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ja uz jsem z-lister pres mesic a porad zadny triko nemam.. ale uprimne, ani po nem nijak netouzim
    SILVERFISHH
    SILVERFISHH --- ---
    Tak jsem se dostal do tzv. Z-Listu. Jak to bude s trikem? Neobdrzel jsem zadnej e-mail nebo cokoliv o tom, ze mi posilaj triko. Nevite nekdo jak to s tim je?
    SARTH
    SARTH --- ---
    Kdyby chtěl někdo dostat pozvánku do pěti minut, ať si napíše na:

sayidcz@gmail.com

:o)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    eeevil
    RETAL
    RETAL --- ---
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KUZELKA: jsou tam ted (video)rozhovory s ruznejma "celebritama", takze normalni scam to urcite nebude
    KUZELKA
    KUZELKA --- ---
    a jak je to s ochranou osobnich udaju? resp. nestane se z toho nakonec nejaka silena databaze, pro spamove firmy?, resp. vyplaci se jim provoz a nemaji k tomu duvod, nebo je budoucnost projektu "nejasna"?
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    HARDCABB: Ja bych take rad pozvanku na omusil@gmail.com.. Diky
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KUZELKA: chces invite postovnim holubem nebo na pohlednici?

po dosazeni 20 pozvanych dostavas za kazdyho dalsiho pozvanyho 4 ptz
    KUZELKA
    KUZELKA --- ---
    inv pls,

btw. po dosazeni 20pozvanych + tricka, je potreba jeste sbirat/zvat dalsi lidi, nebo se muze predat stafeta nekomu jinemu?:o)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    kdyby chtel nekdo invite, at nahodi mail
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam