• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Az ho budes prodávat hlásím se
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Ty to ale pocitas spatne. Pred rokem stal iPad mini Retina s pouzdrem 16.680 Kc. Ted ho prodavam za -50% ceny. Kdo ho chce za 8.800 Kc, muze si ho ode mne koupit. Kdo si ho chce koupit (uplne ten samy, ale novy), da za nej 12.790 Kc.
    Rad od tebe ten tvuj iPad Air 32GB za cenu jak pises, pod 5k zitra koupim, napis mi do posty.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ARMADILLO: nesleduju ceny použitých iVěcí, ale ano, přijde mi to drahé jako prase. U jakékoliv elektroniky, zejména akumulátorové, si nedokážu představit, že bych po někom chtěl po roce víc, jak 50 % ceny.

Mám iPad Air 32GB, zhruba taky ten rok, a podle mě nemá ta věc hodnotu vyšší než 5k.

Ale možná, že se pletu a Apple věci si drží auru i jako použíté.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: iPad + Pouzdro to je cca 13.800 Kc. Prodavam za 8.800 Kc. Sleva je -5.000 Kc, to ti prijde malo?
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ARMADILLO: co je super na ceně rok staré používáné věci, když klesla o ani ne 30 %?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    chce nekdo ipad air2 -21% ?
    kdyztak posta… (chystam se objednat)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VOY: zní to banálně, ale kouknul bych se, co je největší, a smazal jen to. Třeba iMovie, pokud je, má asi giga, a podobně. iWork appky jsou taky velký a data zůstanou v iCloudu. Jinak jak zaznělo, iTunes.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VOY: Přes iTunes.
    VOY
    VOY --- ---
    Poradte prosim jak nejlepe nainstalovat ios 8 na ipad s 16 gb pameti? Je na nem hromada apps, vsechno to smazat a instalovat znova zni jako hodne prace...
    TIGU
    TIGU --- ---
    DEMONOFANARCHY: si otevři mp.cz :P
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Kolik ma cenu ipad mini s 3G s 32gb pameti v bazar cenach?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FARFELOO: Nevim, vim, ze v cz storu neni.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ONDRA_99: cože, oni už to VLC zase stáhli? To už je podruhé, pokud vím... naštěstí ho mám taky:-)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    už to tady několikrát proběhlo. IP4 přechod IOS6->7.latest předpokládám že IP4S IOS7->8.latest bude stejnej. Rapidní zrychlení po factory resetu, vymazání dat, odstranění tisíců mailů a stovek kontaktů. Schválně si to vyzkoušejte. Vymažte si IP4 ios7 nebi IP4S ios8 budete koukat jak je to rychlé, když je to prázdné
    ARAON
    ARAON --- ---
    LIBANON: Oproti iOS 8.02. :-P
    LIBANON
    LIBANON --- ---
    ARAON: oproti ios7 nebo ios8? Ja mam po prechodu z 6 na 7 chut ho rozslapat jak je pomaly. Ios8 se bojim instalovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    NOGEEK: prosim te, nez jsem sel do do nemocnice, tak jsem hledal taky nejakej prehravac, co prehraje vsechno, abych tam nemusel resit blbosti tohle nejde, tohle neuvidim atd.... Hledal jsem hledal a na doporuceni vsude mozne, po precteni par desitek for jsem si KOUPIL nPlayer. Zatim sezral vsechno, co jsem do nej nacpal :) Stalo to asi 5$, chapu, ze to je castka jako hovado :) ale ver mi, usetris si spousty trapeni. A to ovladani :) To je taky luxus.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak 8.1 na iPadu 2 rozhodně výrazné rychlostní zlepšení. Přestal jsem mít chuť ho zlomit o koleno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam