• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    _KOFILA_: kup si držák na tablet na VESA, pak ho můžeš dát na libovolnej držák na monitor, ale i efgostron je made in china
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Poradíte mi nějaký fajn shop s ramenama? Nechci podporovat ali nebo temu, ale chtěl bych něco na madlo postele, něco k monitoru. Prostě bych se jen rád rozhlédnul, ale všude mi to hledá jen čínský čistím prachy bazmeky...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    PAYAXY: Mám mini s Touch ID a pro 13 M4 s face ID a u každého vždycky tápu jak ho odemknu. Vlastně by mi to vyhovovalo obráceně na mini který používám na výšku bych měl raději face ID a na té 13 mám na vypínacím tlačítku prst skoro pokaždé
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: čtu knížky na vejsku weby na šířku, ale většinou bez brejli na dálku, takže to mám trochu blíž a v ani jednom případě ve čtecí vzdálenosti nejsem plně v záběru kamery
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HONCKA: mám Air, a Touch ID je jediná věc, co mě na tom sere. Nakonec jsem si zvykl, ale byl to nejhorší Touch ID jaký jsem u Apple zařízeni zažil.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: Tak kdyz na tom delas eroticky videocally pracovni tak se to asi hodi
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: Tomu asi úplně nerozumim, jako že čteš na šířku, nebo nějak jinak blbě funguje? Každopádně žena má Air a to touch id mě na tom irituje dost.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: Mám M1 a zrovna u toho ipadu mi přijde faceid, když si čtu v posteli celkem opruz
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    JIRKA207: Cena byla jen jeden (ne úplně nejpodstatnější) faktor. Zazněl tu i argument s displejem. A ve finále, kdybych šel do toho Airu, tak už bych se rozhodoval mezi pre-owned a novým a asi by to vyhrál nový a tam už bych byl na +6 až 7 tis… Takže vlastně spokojenost. První iPad Pro byl z druhé ruky, kupovaný 2016 a relativně rozumně drží do teď. Takže M1 z 2021 bude třeba taky těch 4 - 5 let ještě v poho…
    CROSS
    CROSS --- ---
    JIRKA207: Neni to jen cenou, pár rozdílů tu zaznělo, já bych třeba iPad bez face id už nechtěl. Taky mám M1 Pro, nepochybuju, že ještě pár let vydrží, můžu se mýlit, ale nemyslím, že Apple v dohledné době zařízne iPad OS upgrady pro m-kový stroje.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    LOJZA: Par let vydrzi a kvuli 3tis si koupis o 3 roky starsi iPad?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    WERT: Upgraduju z iPad Pro 12,9 1st Gen a chci verzi, která zase pár let vydrží. M1 mi dává smysl - a už je doma :) Děkuji & děkuji i ostatním.
    WERT
    WERT --- ---
    LOJZA: iPad Pro M4 :)

BTW: Budu prodavat iPad Pro 12.9" (2018) 256GB / wifi za nevim? Kolik to ma cenu?
    Kdybys chtel treba usetrit 10K...? :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    LOJZA: Těžká volba. Hodně záleží na použití. Já třeba používám občas LIDAR a displej u toho pročka je lepší (120hz já například nepoznám, ale barvy a všechno má jinde) na druhou stranu Apple Pencil pro je prostě lepší a má funkce, jaké má Pencil mít a FaceTime kamera na delší straně mi u 13 iPadů dává mnohem větší smysl
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOJZA: Pro kvuli 120Hz display.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Kdybyste se měli rozhodnout pro nákup IPad Pro 12,9 M1 (2021) za 17 tis. versus iPad Air 13 M2 (2024) za 20 tis. Pro co a proč byste se rozhodli? Díky za tipy.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BOXY: Potvrzuju, reinstall pomůže. Jen si teda člověk musí předtím zřídit účet na Swiftkey, aby nepřišel o data.
    BOXY
    BOXY --- ---
    WITTGENSTEIN: Ano, byl to fest opruz, ale už zase funguje...resp. po reinstall dobrý.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tohle je strasne otravny. Microsoft Swiftkey prestal fungovat na iPadu i iPhonu.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/Swiftkey/comments/1f9orbr/czech_stopped_working_on_ios/?rdt=55003
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    začalo mi nějak blbnout safari, když kliknu na řádek s adresou, tak občas jí to po jednom kliku označí, takže když začnu psát, tak jí to přepíše, tak by to mělo být, ale tak v 50 % hodí kurzor na konec URL, takže když začnu psát, tak to píše na konec adresy. Proč se to děje nechápu. Jde to nějak opravit? Je to fakt opruz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam