• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevíte o nějaké desce do které zaklapnu ipad abych neměl hranu a budu mít od ipadu na každou stranu tak 15cm místa? na kreslení...
    VFISA
    VFISA --- ---
    CROSS: paradoxne prvni ipad (32GB 3g!) mi bezi lip nez tenhle ipad3 retina
    CROSS
    CROSS --- ---
    PEJR: Pochybuju, že na iOS 9 nebo co na tom běží v Safari otevřeš cokoli, natož iCloud. Ale nezkoušel jsem to.

Nicméně třeba muziku jsem lil po kabelu (USB-C—USB-A redukce a 30-pin) do úplně prvního iPadu z Macu ještě poměrně nedávno.
    PEJR
    PEJR --- ---
    VFISA: Icloud pres web?
    VFISA
    VFISA --- ---
    LOJZA: ale dobry point k tomu kabelu
    VFISA
    VFISA --- ---
    LOJZA: icloud drive tam neni :) jinak bych tam nestresoval
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    VFISA: Neodpovím přesně na tvůj dotaz, ale PDFka jdou naimportovat do iPadu (třeba přes kabel z PC nebo přes iCloud Drive) a použít defaultní appku Books. Na čtení je to docela dostatečné.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VFISA: ofiko to tam asi nedostaneš, skusil bych jailbreak
    VFISA
    VFISA --- ---
    Nemate nekdo tuseni jak do staryho ipad3 retina dostanu aplikace? Legalne koupeny v minulosti. Store mi rekne ze neni kompatibilni (ofc)
    Potrebuju udelat ze staryho ipadu ctecku PDFs pro syna...
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Mozna se s tim taky nekdo setkal, mam iPad 6gen, funguje paradne ale kdyz se vybije do 0% tak ze uz nezapne, musim ho nechat treba mesic ladem a pak zahadne naskoci, ale stalo se ze ne a naskocil az pri dalsim pokusu za dalsi dobu. Taky kdyz ho dam restartovat nebo aktualizovat.. zkratka ma problem se nejak nahodit z vypnuteho stavu.. nevite? Restore ani podobne veci nefunguji.. je to baterkou? Je to nejaka znama chyba?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    _KOFILA_: kup si držák na tablet na VESA, pak ho můžeš dát na libovolnej držák na monitor, ale i efgostron je made in china
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Poradíte mi nějaký fajn shop s ramenama? Nechci podporovat ali nebo temu, ale chtěl bych něco na madlo postele, něco k monitoru. Prostě bych se jen rád rozhlédnul, ale všude mi to hledá jen čínský čistím prachy bazmeky...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    PAYAXY: Mám mini s Touch ID a pro 13 M4 s face ID a u každého vždycky tápu jak ho odemknu. Vlastně by mi to vyhovovalo obráceně na mini který používám na výšku bych měl raději face ID a na té 13 mám na vypínacím tlačítku prst skoro pokaždé
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: čtu knížky na vejsku weby na šířku, ale většinou bez brejli na dálku, takže to mám trochu blíž a v ani jednom případě ve čtecí vzdálenosti nejsem plně v záběru kamery
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HONCKA: mám Air, a Touch ID je jediná věc, co mě na tom sere. Nakonec jsem si zvykl, ale byl to nejhorší Touch ID jaký jsem u Apple zařízeni zažil.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: Tak kdyz na tom delas eroticky videocally pracovni tak se to asi hodi
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: Tomu asi úplně nerozumim, jako že čteš na šířku, nebo nějak jinak blbě funguje? Každopádně žena má Air a to touch id mě na tom irituje dost.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: Mám M1 a zrovna u toho ipadu mi přijde faceid, když si čtu v posteli celkem opruz
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    JIRKA207: Cena byla jen jeden (ne úplně nejpodstatnější) faktor. Zazněl tu i argument s displejem. A ve finále, kdybych šel do toho Airu, tak už bych se rozhodoval mezi pre-owned a novým a asi by to vyhrál nový a tam už bych byl na +6 až 7 tis… Takže vlastně spokojenost. První iPad Pro byl z druhé ruky, kupovaný 2016 a relativně rozumně drží do teď. Takže M1 z 2021 bude třeba taky těch 4 - 5 let ještě v poho…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam