• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

    Results



    Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

    rozbalit záhlaví
    DUKED
    DUKED --- ---
    HONCKA: Zadny problem. Mys i klavesnice (oboje logitech) jsou BT
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Občas to jde, ale dneska jsem s tím měl pořád problém - klávesnice a myš standard drátová připojená do docku
    DUKED
    DUKED --- ---
    HONCKA: Od kdy? Par dni jsem ipad na externi monitor nepripojoval, ale nemel jsem s tim problem. Zkusim a dam vedet
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    mám takovou haluz, když používám ipad pro s externím monitorem, klávesnicí a myší přes stage manager, tak mi nefunguje klávesnice v safari, když to mám na externím monitoru, ale když to okno přesunu na ipad, tak tam funguje
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ZLOOFINA
    ZLOOFINA --- ---
    PEJR: jojo, to jsem nasla, ale presne jak pises - neukazuje to tu strukturu co hledam :/
    PEJR
    PEJR --- ---
    ZLOOFINA: Je tam na to appka, jen necekej ze ram najdes nejakou adresarovou strukturu systemu. K tomu te iOS nepusti

    Your files in one place - Apple Support (IN)
    https://support.apple.com/en-in/102570#:~:text=On%20your%20iPhone%20or%20iPad%2C%20you%20can%20store%20and%20edit,files%20in%20the%20Files%20app.
    ZLOOFINA
    ZLOOFINA --- ---
    FLLIP: jeziis, dekuju, funguje! Nenapadlo by me kliknout na sdilet… s tema aplikacema to byl priklad, nedokazu najit nic. Chtela bych se podivat na disk co tam vsechno je a nejak si to spravovat, ale ani ten nemuzu najit. Ale to bude asi na dyl, dekuju za ten prekladac, to pro zacatek staci! :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ZLOOFINA: Vyberes v prohlížeči text, dáš sdílet a vybereš DeepL. Překlad je hotovy, až tak jednoduché to je. Co znamená složka s aplikacemi? Pokud chceš mít aplikace v nějaké složce, tak si ji musíš vytvořit.
    ZLOOFINA
    ZLOOFINA --- ---
    Lide zlati dobri. Dostala jsem v praci ipad, a soucasne mi umrel doma notas, takze na nem ted potrebuju psat i ukoly z danstiny. Pouzivam firefox a sem zvykla si vsechno psat dansky do online writeboxu a obcas text oznacit a prekontrolovat ho deepl pluginem, kterej mi hodi bublinu s ceskym textem. A tady jsem v pasti, pac tehle kram mi to porad hazi do nejakyho appletranslatoru, kterej neumi ani cesky, natoz dansky. Da se to nejak premluvit? Ipad mam v ruce prvne a ac na kompy nejsem uplne leva, tohle me teda dostalo, nedokazu v tom najit ani slozku s aplikacema.
    DUKED
    DUKED --- ---
    KAZATELL: externi disk, jedna data partition, nemoznost formatovat disk, celkove prostredi


    HONCKA: jo, dalsi vec
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: Já vidím jako největší problém safari, kde nejde deaktivovat v desktop modu funkce jako bounce to reload a celkem nasere, když máš rozepsaný na webu formulář, vyskroluješ nahoru, trochu to přeženeša reloadneš stránku, kde ti zmizí vše co si dělal (mám myš se setrvačníkem tj se mi to stávalo pravidelně). Dál bordel v klávesnicích, mám nainstalovanou swipe a musel jsem k tomu mít ještě default českou, jinak mi to česky nepsalo
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    DUKED: Co konkrétně u file systému vidíš jako problém?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Nechal jsem si par tydnu odstup. Musim rict, ze to v aktualni verzi neni vubec spatne a na nejake delsi maily a light praci, kde clovek pouziva mail, prohlizec a kalendar to asi stacit muze. Kazdopadne, bylo by fajn, pokud by nejak rozumneji vyresili file system, ktery je podle me dost smutny. Chtelo by to asi vyresit i nejak ipad pripojeny k ext monitoru, at se da treba zavrit, nebo tu silenou kouli jako mys :). Takze, za me, je to lepsi, ale prostor na zlepseni je velky. Pokud se zlepsi funkcionalita ipadOS jako celek, klidne beru, nebo at udelaji zase 12” macbook. Moc neverim variante, ze na tom pobezi macOS.

    MYKO
    MYKO --- ---
    ahoj, je tu nekdo kdo by mi umel vymenit baterku v Ipad Pro (2016 myslim?). Baterku mam, tutorial jsem videl a radsi bych to sveril nekomu kdo ma vercajk a zkusenosti.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    Ahoj, mam prosim dotaz ohledne Sidecar: mam M1 Macbook Pro 2020 s OS Sonoma, rad bych poridil nejakej starsi iPad jako druhej rozsirovaci displej na cesty. Sidecar je podporovany od ios 13 dal, bude mi na to stacit random Ipad 6 z bazaru, kterej by mel podle googlu umet i ios 17 ?
    GORG
    GORG --- ---
    Tyjo zas žasnu. Po asi hodině googlovani a zkouseni , nedari se mi odinstalovat App data z Apple Mail aplikace

    Po reinstalaci nejde pripojit ten puvodni gmail ucet. Pise musite si to zapnout v settings.. Kde ?! :] proc nestacilo ze jsem zadal svoje logina pass k gmailu?

    Vypada to na celkem oblibeny problem

    Unable to delete mail data - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/255046795?=undefined&previousThread=254071325021&sortBy=best
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nekdy v rijnu jsem se ptala po klavesnici k tabletu misto notebooku na cesty a pritelkyne ho pouzivala 14 dni s pronajatejma remote windows a slo to, ale je asi s sebou lepsi vzit starej notebook, i kdyz je vetsi, protoze se spousta veci chovala nahodne. Appli appky sly dobre, ale to je spis takovy nice to have, nez to tahat kvuli vyplnovani formularu na bookingu. Praci ja na tabletu nemam (mame i jinyho uzivatele), takze se to vali ve skrini.

    Long story short: Kdybyste nekdo uzil Logitech Combo Touch pro iPad 9v supr stavu, tak dejte vedet, na cene se dohodnem.
    JSPARTRE
    JSPARTRE --- ---
    Ahoj, mne se k postarsimu Ipad Air 2 sesli Logitech Canvas a Logitech Note case/klávesnice.
    Ani u jedné z nich se mi nepodařilo docílit toho, aby se "stavové" ledky jakkoli rozblikaly , natož pokoušely párovat s ipadem.
    Jasně jsou to starší kusy , ale nedělám někde elementární chybu?
    JINX
    JINX --- ---
    HONCKA: to je easy mam jeste normalni Mac a mam rad když dělám porad na stejně klávesnici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam