• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PAYA
    PAYA --- ---
    No mohla by to byt dobra konkurence pro wacom cintiq s tim perem. Teda pokud to pujde pres nejakou appku propojit s macem... Na profesionalni pouziti to smysl dava na domaci zabavicku asi uz moc velky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    No a iPad Pro je tady :-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    zatímco teda čekáme na iPad Pro, tak menší promo — štěstí a Nyx se pousmáli a máme tu diskusi věnovanou hodinkám z Cupertina: [ Apple Watch ]
    CROSS
    CROSS --- ---
    (nicméně první bych reklamoval, ať se prodejce nevymlouvá, že za to může ta beta)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VIRUS31: normální to jistě není, pokud je v záruce, tak bych to reklamoval, zvlášť jestli se to dá snadno demonstrovat.

Jinak na betu iOS 9 potřebuješ akorát Apple ID :-]
    Apple Beta Software Program
    https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

(K betě dodávám, že po prvním dnu po instalaci třetí bety se to uadilo a baterka nemizí.)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    VIRUS31: ohledně iOS 9 by mohlo jít toto https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    iPad mini 32 wifi mne zacal hazet BSOD.. a to dost casto. Potreboval bych udelat bud downgrade z 8.4.1 na neco stabilniho nebo upgrade na 9, ale nemam dev ucet. Dal byste mi nekdo tip, co s tim? Nebo to mam hodit do reklamace?

iPad to zacal delat z niceho nic, mam ho na stole na cteni, v obalu. Zadnej pad, zadnej kontakt s vodu atd..
    CROSS
    CROSS --- ---
    No a první dojem z public beta 3 - večer jsem to vyndal z nabíječky se 100% a ráno 52%, tak to teda nevim nevim... v nastavení mi to u baterky za posledních 24 hodin píše Settings 69%, tak to je teda asi někde chybka.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem ještě k tý betě iOS9 -- nepoužívám to nějak intenzivně (primární zařízení je pro mě 6 Plus a na iPad nezbývá čas), ale zatim mi to přijde překvapivě stabilní. Vůbec to nežere baterku (častý problém iOS bet), je to rychlý (Retina Mini) a funkcionality devítky jsou super. Zatim jedinou výtku mám k tomu, že to nerespektuje systémový nastavení zamykání a zamyká to okamžitě (a vyžaduje heslo) což u Mini bez Touch ID je trošku vopruz.

Navíc jak to sleduju, víc a víc vývojářů ladí svoje aplikace i pro tu betu, z týhle strany to vypadá jako chytrý tah Apple, aby k uvedení ostrý verze většina aplikací byla připravená, protože si to uživatelé na vývojářích prostě vynutí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: ehm, chtelo to jeste jeden restart.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zkusil jsem nainstalovat public betu iOS9 na Retina Mini, ale vraci to chybu (nespecifikovanou). Normalne jsem nainstaloval beta profil, restartnul, pak to naslo update (tu betu), stahlo. Mam pres 3.5 GB volneho mista. Co asi delam spatne?
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    JAYKOB: Remote.app naštěstí funguje v pořádku :-)
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Apple removed Home Sharing support for music in iOS 8.4 | 9to5Mac
    http://9to5mac.com/2015/07/01/home-sharing-support-removed-ios-8-4/
    MDFK
    MDFK --- ---
    VECTOR: asi to uz neni aktualni, ale pro pripadny stejny dotaz napisu, ze by to melo jit zjistit u operatora kdyz mas k dispozici cislo ICCID (obecne/informace).
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Fungují vám na 8.3 textové zkratky? Mám je vytvořené, ale nejedou. Nebo se to musí ještě někde jinde v nastavení zapnout?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VACA: Dik za info, u ipadu jsem to jeste nemenil, ale u nas na servisu jsem mel par telefonu a androidich tabletu u kterych to bez nahrati neslo
    VACA
    VACA --- ---
    HONCKA: ď za tip...

jj, hele už sem se do toho pustil svepomoci.
    zatim jsem sundal to praskly sklo s digitizerem. Musim rict ze to nebylo az takovy tabu jak jsem ocekaval. Nakonec sem ani zadnej horkovzduch nepotreboval, ono to sklo je az neuveritelne pruzny (na to jak je fakt tenoucky), opatrne jsem to cely dokola odriznul nozem... Je to dole, display bez uhony, ted jen cekam az mi prijde ten dil, a az budu mit volny odpoledne.... Tak drzte palce, no...
    KICHI
    KICHI --- ---
    VASUCEK: je to jinak od nového občanského zákoníku
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VACA: jestli mas jenom praskly sklo s digitizerem, tak na ebay jde koupit za nejakejch 400,-
    Black Touch Screen Digitizer Front Glass for iPad Mini 1 2 Panel Replacement | eBay
    http://www.ebay.com/...1-2-Panel-Replacement-/271564574873?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3a829099
    jestli ti ruplo i LCD, tak to bude stat dalsi cca litr

akorat vymenit to sklo je celkem ojeb, musis to nahrat, aby se ti odlepilo to stary a pak nalepit ten novej fakt presne, jinak ti to nebude sedet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam