• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNIORWPN on NYX - Worlds Positive News on NYX
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Tak máme novou diskuzi. Děkuji za založení a nejprve objasním záměr.

    Nečtu noviny, nesleduji události ve světě, protože je mi na blití z toho co se dozvídám. Samozřejmě, že člověk se musí zajímat o dění kolem sebe - ale z toho co se dozví je mu skoro špatně. Ale zase na druhou stranu je spousta pozitivních novinek z celého světa, které je dobré vědět už jenom kvůli tomu, že opravdu existuje něco pozitivního. A proto tahle diskuze, kde bych rád četl jen pozitivně profiltrovaný obsah událostí o nových objevech, z výzkumu, z ekologie, z politiky, kultury - zkrátka z celého spektra našeho života.

    1. Rád bych zde četl jen novinky s výše uvedenými aspekty
    2. Akceptuji zprávy, které jsou pozitivní, ale všeobecně nedůležité pro celou společnost
    3. Je mi jasné, že každý má pohled na pozitivní informaci jiný, ale snažte se před vložením přemýšlet zda je zpráva vhodná
    4. Osobně si představuji pozitivní zprávu jako zprávu, která má svým obsahem ve všeobecném měřítku celkově kladný a všeobecně prospěšný dopad na společnost a myšlení.
    5. Rád bych nechal začátku volný průběh - nechám zde postovat kohokoliv. Časem bych rád vycídil autory a zadal přispívat právo jen pár lidem, kteří by nás zásobovali zprávami a měli skutečný zájem o chod diskuze
    6. Rád bych nechal začátek diskuze volný s přehlédnutím pravidel uvedených v záhlaví. Až podle vyvinuté situace začneme striktně a nekompromisně dodržovat pravidla.
    7. Cíl diskuze ? Cíl je jednoduchý - měnit pozitivní pohled na svět a události ve světě. A přesvědčit co nejvíce lidí, že svět konec konců není tak hnusné místo k životu.
    8. Je mi jasné, že tato diskuze nebude zřejmě pro každého - a také účel je jiný. Spokojím se jen se skromnou hrstkou lidí, kteří pochopí pravý smysl a bude jim dělat radost denně sledovat pozitivní novinky z celého světa.
    KLUSI0
    KLUSI0 --- ---
    tady to bude asi zet prázdnotou - v dnešní době infotainmentu se pozitivní zprávy už moc nepěstujou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam