• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREDDREWKavárenští povaleči
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    http://www.ebelcoffee.cz/ebel_cz.htm
    Vysoce kvalitní káva, což pro mě tedy zásadní, obrovskej rozdíl.
    totéž http://www.mamacoffee.cz/
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    LURA: Jo věřim, že se to už někde vyskytuje :)
    LURA
    LURA --- ---
    JUNIOR: Karafu s vodou automaticky přinesou v Marcus Gallery v Brně: http://marcus-brno.cz/
    Prostředí není úplně takové, jak by se mi líbilo, ale nejsou tam dlouho, takže ještě dobudovávají. Zato obsluha velmi milá a příjemná a mají různé domácí koláče ap., které si člověk koupí za to, co ušetří za vodu ;-)
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    VEJCO: meduza je super, dost mě překvapilo jak to tam večer žije
    XSYS
    XSYS --- ---
    MASOO: Já si tam dávám vždycky polívku a velvet.
    MASOO
    MASOO --- ---
    XSYS: presne,ja do ouky chodim na hermelin napr
    XSYS
    XSYS --- ---
    Já jsem prakticky pečený vařený v Ouky Douky, ale kávu jsem si tam nikdy nedal. Já tak nějak kafe nepiju... mám ale rád to prostředí.
    LIMETIX
    LIMETIX --- ---
    Nejraději chodím do kavárny Daniel http://www.kavarnadaniel.com/ Luxusní atmosféra a velmi příjemná obsluha, co se týče kávy tak nelze nic vytknout. Prostředí je pohodové pro každou příležitost.
    1. obsluha - musí být prostě příjemná. Když nezdraví a neobsluhuje s úsměvem, je to špatně a podle toho se taky chovám. 2. prostředí - když to tam vypadá útulně, tak se taky podle toho cítím. Nemám rád kavárny co jsou otevřené jak pavilon opic v zoo. 3. atmosféra - musí tam být pohoda, příjemná hudba. Místo kde člověk může vypnout a nemyslet.
    MASOO
    MASOO --- ---
    DUOKOL: tam to mam moc rada, je to tam uz xx let, chodivala sem tam pro noviny otci...pak na kafe/pivko s kamosema...
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    ještě jsem ráda chodila do zavěšeného kafe, ale už je to na mě moc turistické
    http://www.uzavesenyhokafe.cz/
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    já teď chodím do kavárny v crossu a to nejenom kvůli tomu, že to mám nejblíže..)


    jinak jsem dříve chodila i do velryby: http://www.kavarnavelryba.cz/

    JJGG
    JJGG --- ---
    JUNIOR: souhlas ;)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DUOKOL: byl jsem tam tak 2-3x, ale je to uz par mesicu.. a jako je to tam dobry akorat je to takovy az moc studentsky (i kdyz sam jsem student) a tak se mi zda ze je tam hodne neklidno..takze kdyz chci jit neco delat cist si nebo tak neco tak urcite nepujdu tam..ale kdyz jdu s par kamaradama tak proc ne.
    (plus mi trochu vadi ze je to hodne nekuracky, obcas bych si dal)

    (pro atmosferu velkych kavaren prvni republiky obcas zajdu do louvru na narodni, je tam i kulecnik, vyborna obsluha i prostor, ale je to takovy dost nobl nebo jak to rict :) )
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    JJGG:
    DREDDREW: No v Čechách to moc běžný neni, jsem to zažil jednou v centru Prahy, ale už bohužel nevim kde. Přitom to absolutně vůbec nechápu z pohledu majitele - tě 0,4 litru vody stačí bohatě jedný osobě, občas i dvoum, je to zlomek ceny kupovaný vody a přitom host ty "ušetřený" peníze vždycky rád dá za něco jinýho - dezert atd.
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    Co říkáte na kavárnu v nový Národní technický knihovně, jestli jste tam někdo byl? je to sice velkej prostor a dost moderní, ale kafe tam maj moc dobrý, a pivo Bernarda. Atmosféra je tam sice trochu anonymní, ale je tam živo a tak nějak si představuju tu atmosféru velkejch kaváren za první republiky.
    OLIII
    OLIII --- ---
    DREDDREW: Karafu s vodou automaticky přinesenou ke stolu jsem potkala ve Vesmírný kavárně. Ale už je to dobrej rok, co jsem tam byla naposled, tak nevím, jestli to tak ještě funguje.
    www.vesmirna.cz
    DREDDREW
    DREDDREW --- ---
    JUNIOR: No karafu v kavárně jsem taky nepotkal. Kde že se to dá okusit?:) Myslim že voda zdarma o kavárně docela vypovídá a taky je sympatický když si o ní nemusí člověk prosit...
    Jinak 3+1 můžu taky doporučit
    JJGG
    JJGG --- ---
    JUNIOR: Ja se s karafou ani nesetkal :(
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    DREDDREW: 1. kvalitní kafe s pořádným servisem především. A hlavně automaticky podávaná voda!! A dostatek vody - kde přinesou karafu s vodou a ne tu trapnou 1dckovou skleničku. Cena nerozhoduje, ale tak musí bejt přijatelná. Za pořádnej servis mi nedělá problém nechat za espresso (jako piccolo) do ca 100,- 2. Atmosféra - mám rád tu hutnou kavárenskou atmossféru, která se dá krájet, která tě obejme a jen tak nepustí. 3. prostředí - mám rád originální "neuhlazený" prostory, který maj štyl. Koncepcí podniku se mi zamlouvaj "studenstko-literární-itelektuální", ale nepohrdnu jiným. Naopak je mi nablití z takovejch těch rádoby hogofogo vyumělkovanejch prostor, kde si myslel, že si z toho sedneš na prdel a přitom kafe hnusný včetně dotěrný a rádoby příjemný obsluhy.

    Do kavárny chodim číst, odpočinout, nasát do sebe tu atmosféru a předevšim si vychutnat pořádný kafe s pořádnym servisem. Bohužel jsem se propil až tam, že poznám, kde je kafe šizený, nebo úplně jiný, tak jsem vybíravej snob.

    Z prahy se mi moc líbí např. v 3 plus 1 nebo ve Fra

    btw dobrý auditko

    btw se divim,že ještě nikdo nenapsal tu vodu zdarma
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    ZUZKAOU: ale občas jo, ale bohužel se dost často stává, že ti lidi žvaní takový blbosti, že ani není zábavný to poslouchat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam