• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARAKOCZKAPEN ART
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    W3R: prostě není každý den posvícení. ono to zašmudlaný co se válí na zemi je průvodce muzeem (je to tam i napsáno, ale jak už jsem psal, tak jsem používal nějakou běsnou gelovku, která se roztejkala a tak vůbec, takže to není k přeluštění), takže je to myšleno jakože se vydal ve stopách Indiana Jonese, ale pro začátek se mu to nějak pomotalo a navalil to do muzea... prostě trapárna... já vím, že bych měl filtrovat co sem dávám, ale kdybych se měl rozhodovat co by mohlo lidem přijít vtipné a co ne, tak sem dávám cca. 5 % obrázků...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    RIVEEK: a neni to jedno?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    HARAKOCZKA: když já nepoznám, čí hlavička je tam na tom podstavci :´((
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    NTSHADOW: jsem zase nechal v hospodě svojí oblíbenou gelovku, tak to čmářu čím se dá (a občas se to moc nedá). každopádně ten text je:
    "No to je bomba. Mapa nelhala, bájný poklad mám na dosah!" (jo a ty tečka a čárky mi tam samozřejmě chybí...)
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    HARAKOCZKA: Co je prosim napsano v te bubline mi to nejak nejde precist, asi potrebuji dalsi bryle:D
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Image Hosted by ImageShack.us
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ISIS: díky:)

LORD_WANG: díky:) občas si zkusím něco jiného, ale nějak to moc nejde:(
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    HARAKOCZKA: SUPER! Za posledni dobu daleko nejlepsi!!!
    HARAKOCZKA: Tohle se mi libi proto, ze je to uplne jinej styl, nez pouzivas normalne. Ani bych te v tom nepoznal, ale pekny!
    ISIS
    ISIS --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    LOJZA: no ona měla, jenže jsem to ožralej nakreslil na okraj papíru a nic většího než tenhle smeták se mi tam nevešlo:(
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    HARAKOCZKA: Muhehe, tam by místo černého ratlíka měla být tlupa slintajících vlků a bylo by to dokonalé :))
    HARAKOCZKA: Supr!! :D :D
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    a když už náhodou byla, tak jen blbosti
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    buď nebyl čas nebo nebyla nálada
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    tak jsem během dovolený moc nekreslil
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    a bůhví, jestli si budu vůbec kreslit.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    jinak, týden tu nebudu prudit s obrázky. mám dovolenou a nedostanu se během ní ke skenru.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HARAKOCZKA: Omg, nebo také předevčírem - do smradlavé králičí týden staré kožky. To se ti chlupatí bastardi divili, že je paníček najednou odmítá vpustit domů. Rasův pytel by se vedle nich cítil jak frajer od Bosse.

Fér obrázek :o)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ISIS: díky:)
    ISIS
    ISIS --- ---
    HARAKOCZKA: :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam