• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARAKOCZKAPEN ART
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HARAKOCZKA: Jestli máš někde oficiální klub a tajíš to, tak si mě nepřej :o) Link sem!

Hlasuju za Harakoczku, protože to tady mám rád a mám tu všechny tvoje obrázky pěkně pohromadě. Z toho, že palec sem tam použiju a sem tam ne si nic nedělej, používám to dost laxně nebo jen na největší pecky (které si pak ale opravdu pamatuju po letech). Mě se líbí tvoje tvorba jako celek a tomu dát palec nemůžu.

Já bych se klidně přidal, ale nemyslím, že spadám se svýma mazaninama do kategorie penart, ledaže bych sem lupal linearty před "vybarvením". Nehledě na to, že jsem jednak podstatně línější a druhak lack of vtip, narozdíl od tebe.

Jo a klub zachovat tak jak je. Jen tak na okraj, za mě. Sypej dál. I vy ostatní.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    XTREE: Jendo, to nebyl trest. To byla vložená důvěra. Potřebujeme člověka s vizí a vůlí ji dotáhnout. A ty taková osobnost jsi! Já potřebuji volnost k tvorbě. Prosím, ještě to zvaž. Moc bys mi tím pomohl.
    XTREE
    XTREE --- ---
    HARAKOCZKA: Rado, nestvi :)
    toto reseni se mi nezda jako optimalni.
    svuj prispevek jsem nemyslel jako tvou kritiku, ale navrh pro zlepseni. chapu ze jsem zrejme prestrelil sve pravomoci a dal jsi mi za vyucenou, omlouvam se, nemyslel jsem to nijak zle.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    XTREE: ano, málo a špatně se o něj starám, ale našel jsem řešení:-)
    XTREE
    XTREE --- ---
    HARAKOCZKA: mozna je to jen muj pocit, ale neni tu nikde definovano k cemu tenhle klub oficialne slouzi, nevim jestli je to zrejme vsem co prichazi, ci to maji booknute
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    XTREE: chápu
    XTREE: nechápu
    XTREE
    XTREE --- ---
    HARAKOCZKA: nemuzu odpovedet, odpovedi jsou zavadejici, smerujici k umelcove tragicke ublizenosti.

tvoje obrazky sleduju v tvem klubu a neprijde mi vhodne body a komentare kopirovat sem, nicmene cekam ze sem zacne prispivat i nekdo jiny

HARAKOCZKA:
    nerusit, mozna by bylo dobre podporit ostatni zduraznenim puvodniho smyslu :)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA: hej! Co tam dělá ten druhej hlas?
    CERNY_KOCOUR: to chápu a ta duplicita mě trochu štve.
    LOJZA: já bych je taky uvítal.
    WEED: a co ti brání?
    WEED
    WEED --- ---
    HARAKOCZKA: asi odpovim dost podobne jako Lojza, jen s tim, ze bych rad v budoucnu taky vhodil nejakou kresbicku
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Obrázky jiných vítám, ale baví mě to tu i takhle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam