CRUSHEER: Bronchitida a astma jsou psychosomatická onemocnění, což se mj pozná z toho, že chemická medicína neví moc co s nima... (trpěla jsem tím těžce půl života, mám spoustu zkušenostních dat ;) Souvisí to s psychickým stavem člověka, a se stavem prostředí kolem něj, průdušky jsou v místě srdce, a celkem zjevně příčiny taky souvisí se srdcem, s emocema....a taky s tím, že se člověk občas tak zanese emočníma sračkama, až to musí ven.... Vůbec mě nepřekvapuje, že s tím psychedelická terapie může pomoct.
A druhá příčina je životní prostředí, to sice není primární, ale jakmile je člověk oslabenej těma emocema, strašně to zhorušuje.....a i v tom může potenciálně psychedelie pomoct, aby si člověk uvědomil, že na ta zakouřená nebo výfukovými plyny otrávená místa prostě nemá lézt (jak se to obecně ignoruje, mnoha lidem to nemusí dojít....)
Ale teda, s léčením akutní bronchitidy pomocí LSD bych byla opatrná. Akutní bronchitida vyžaduje především fyzickej KLID. Pobíhat někde celou noc na tripu ji taky může těžce zhoršit. Pokud trip, tak takovej ten megaklidovej, v posteli, sluchátka, pásku, dovnitř....:)