• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: asi aj jo :))
    ELLA: asi by bylo dobrý zjistit kdo to tam páchá, pokud by to byla tvoje kočka a ne kocour zvenku, tak by stálo za úvahu to vet vyšetření
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ELLA: to je klidne mozny. A taky je mozny, ze tema litackama prijde kocour zvnku. Obzvlast ted na jare, to mame taky porad oznackovany okno a dum zvenku. Ty kocouri chcanky smrdi na sto honu
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    ELLA: všechno vytřít a vystříkat tou octovou vodou a kočce se teď víc věnovat a snažit se ji něčím uplatit :) Eventuálně do chodby na čas umístit záchodek, pokud tam není ...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    AZRETKA: to je pravda, aspon budou tituly zaslouzenejsi. Joaha, pred bleskem, tak to je jasny, ze je zavira. I kdyz si myslim, ze blesk byl docela zbytecny v tak krasne prosvetlenem nadvori ;)
    SCHWALBE: mas sepsanou zavet? :))
    ELLA: poradne tam vyvetrej, vystrikej octem, na to pak uz kocky znova nechodi. A jestli zacala z niceho nic chodit mimo zachod a v domacnosti neni zadna zmena, tak to vypada spis na zdravotni problemy.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    ELLA: Dulezite je zjistit proc to zacala delat: jestli se u vas doma neco nezmenilo nebo muze byt i nemocna. Tak pokud to neni psychicke (zadna zmena v rodine) tak doporucuju veta. Jinak pomaha octova voda ;)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Od 2016 ke IV přejdou rexíci, ruské modré a tuším habešanky a somálky. Jen dobře, aspoň se nestane, že v celé kategorii bude jedna kočka. A taky ty tituly tím pádem budou snad i zaslouženější :)
    Oči mi uličník přivírá před bleskem ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    jo a nevíte jak je to s tím, že do čtverky se mají zařadit některá plemena ze trojky?
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: děkujeme :)
    SCHWALBE: Dobby je taky moc krásnej a tváří se tak důstojně :))
    AZRETKA: hihi, ty oči :)) čtverka byla zastoupena hojně, to musím souhlasit. V porovnání třeba s Ostravou, kde byly všeho všudy tři kusy.
    AZRETKA: to buď ráda a považuj to spíš za štěstí. Plyne z toho jediné - nevěřit úsměvům a krýt si záda.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: Vidíš, a to mě nenapadlo! To musím udělat aspoň neteřím :D (tedy asi nějakou umírněnější verzi bez těch jajec!)
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    S Maikor jsme se v Bojkovicích minuly, ale bylo tam opravdu pěkné prostředí, Awík dostal BIS, super bylo, že se tam sjelo i dost siamek a orientálek, tak jsem to mohla obejít a sama pro sebe hodnotit :D Takže za mě spokojenost

    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SCHWALBE: Já kdysi letmo přičichla do nějakého sporu mezi tou CHS, odkud mám stařičkou Tähti a nějakou jinou, a přišli mi všichni totálně na hlavu.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: Nevím proč, ale Dobby se na všech fotkách tváří strašně vážně!
    K výstavám: já mám asi smůlu, ke mě se nikdy žádné pomluvy nedostanou :D I když se také občas dozvím zajímavé věci (většinou hodně opožděně) ...
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    A omlouvám se, on vlastně není ani siamka ani orientálec. Ale chudák s nima musí žít, tak si zaslouží taky uznámí :D
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Přes takovou trošku hloupou FB hru jsem tak trošku propadla černobílým fotkám: Zurb

    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Ona není hloupá, ona ví, že i když ji chválí, tak na ní hledaj chyby :D
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    AZRETKA: jenze ona sycela i na chvalici posuzovatele :D
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    MAIKOR: Tak ono je to dáno povahou siamek, obdiv si užívají a kritiku nesnáší. Takže v kleci se předvádějí a nechávají se obdivovat, a na posuzovatele, kteří je kritizují syčí :D
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SARRI: Uzofce se libilo byt stredem pozornosti - hlavne ale u navstevniku. To se nakrucovala, mrkala a mzourala o sto sest :) Manipulace a osahavani na stole uz ale na ni bylo moc.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: ja vim, ze manipulace doma a na vystave je neco jineho, jen jsem necekala, ze se bude tak moc vztekat. Asi tkusime jeste jednu vystavu a uvidime jak se ji tam bude libit, jestli to nahodou nebude lepsi :)
    U oci ji posuzovatelka moc chvalila barvu ale co se tyce tvaru, ma je hodne otevrene, mela by mit vic mandlove. Co me ale prekvapilo, ze ji hodne chvalila usi - postaveni a velikost. Vzdycky jsem si myslela, ze je ma hodne nahoru, tak jsem rada, ze se libila :)
    Jo a jeste mazec - ta Cleo co ji porazila byla o mesic starsi a tak dvojnasobna a s frnakem az kocourim. Vubec jsem nemohla uverit tomu, ze je to kote a jeste k tomu kocka! Zofi vedle ni vypadala jak novorozenec :))

    Nakonec ta vystava nebyl takovy opruz jak jsem si puvodne myslela, dokonce jsme si ji i uzili (cely den bez mladete je velice osvezujici :)))
    SARRI
    SARRI --- ---
    kazdopadne bych to spis videla na modelkovani na nejakou kresbu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam