• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

rozbalit záhlaví
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    ISCH: Již jsem to tu někomu psala, ale pravda, že už to bylo dříve. OSH b24, Klaudie Orikava CZ,v dubnu jí budou dva roky. Níže mé fotky. CHS Ilinx. Mám jednu kočku a tak nemá smysl pořizovat chovného kocoura ani bych pro něj neměla prostor atd. Ten čokoládový je kastrovaný Peterbald, toho jsem adoptovala v jeho skoro 2 letech jako společníka.
    ISCH
    ISCH --- ---
    LU_UCA: Asi by to chtělo něco o kočce.
    Plemeno, chovku...
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Ahoj všechny vás zdravím, sháníme kocoura ke krytí. Máte někdo doma šikovného nápadníka? S výsledky - PRA-rdAc, Fiv, Felv negativní. Kdyžtak sz, díky
    ZONIVENTRIS
    ZONIVENTRIS --- ---
    LU_UCA:
    Koš na dřevo, vodní hyacint | Ratan.cz
    https://www.ratan.cz/kos-na-drevo-vodni-hyacint.html
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Posíláme teplo všem :)

LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    BESTIEVSAMETE: chápu, taková je zkrátka situace.
    A kdybys viděla tu povahu, to je něco :) Běhá mi kolem nohou jako pejsek, mohla bych s ní trénovat kočičí kros chůzi :)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    CHIMERA: No to je ale kraska 🥰🥰.. skoda ze mu dalsi neprojde..
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    BESTIEVSAMETE: dívej tady - setina sekundy a obličej je otočený:

CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    BESTIEVSAMETE: hele, já nejsem schopná ji vyfotit, ona je hrozně rychlá a jak se přiblížím, tak mě pusinkuje a mobil odstrčí. Podařila se mi jediná fotka a na té vypadá jako normální murinka, není tam vidět ty orientální předky. I ocásek má orientální, ale ani ten vyfotit nešlo.

BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    CHIMERA: fotku prosíííííím :-) mně neprojde, máme dvě kočky a jsem těhotná a s Bodem je pořád něco.. ale stejně fotku prosííííím :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    SARRI: Hele, kdybys chtěla, mám teď v útulkové dočasce takovou míšenou orientálku.
    Nalezena vyhozená v lese, mourinka.
    Ovšem stavba těla podle předků jasně orientálka, povaha přesná, je jak pejsek a pořád vykecává.
    Je mladá, krátce vykastrovaná. Rychle se adaptuje a bojím se, aby se na mě nefixovala.
    Jsem jenom dočaska.
    Kočenka není papírová, ale naplnila bys tím potřebu pomoci :)
    Fotku zatím nemám, ona je rychlejší než já :) Dej vědět, kdyby tě zaujala.
    SARRI
    SARRI --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: diky, ale nemam v planu porizovat kote .. ze zasady davam domov dospelym zviratum, ktera to potrebuji .. radsi si na nej pockam ..
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    SARRI: obrátila bych se na ID APRILMOUSE ta si nedávno porizovala kotě a myslím ze ještě dva sourozenci by mohly být volní :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    Ahoj, dozrali jsme k opetovne touze dat domov nejake orientalce. Netusite nekdo o nejakem zvireti hledajicim novy domov? Idealne jedinec vyrazeny z chovu, s tim mame zkusenosti. Nejake napady? Par chovatelu uz jsem konstatovala, ale zatim jsme nenasli shodu nebo je to moc daleko..
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Klaudie má kámoše :)

SHERMAN06
    SHERMAN06 --- ---
    Přála bych si mít doma takovou kočku. Nemohu si však dovolit je vychovávat geometry dash
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LU_UCA: no jako ja mám tri kocky a stejně Pocina tráví veškerý volný čas tím, ze na mně visí nebo se hlasitě domaha viseni. Kdyz byli synove malinky, tak jsem mela obyc kocku a barmu a problem nebyl, ale s Pocatorem si neumim představit, co by se delo, ta by se zblaznila.
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    APRILMOUSE: Tak si říkám, že mít alespoň dvě, by mohla být prevence nadměrné fixace jen na svého člověka
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LU_UCA: to mas individualni. Ale zrovna se siamci/orientalni/barmskou vztahovacnou a hysterickou povahou bych se ničemu nedivila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam