• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Koukej uz vstavat a krmit!! :-D

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Jakože dobrý ráno s Pocinkou :)

    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Je to dobrý, ta Kočka prostě akorát není blbá.. :-D Že u mě dosáhne mazlení snáz a že spíš já jsem ochotná jí přenechat kus svý části postele, to si spočítala rychle. Ale když já usnu a tedy nejsem už vhodná ani pro mazlení, ani pro uhejbání tak, aby se Princezně leželo co nejlíp, hned se běží za mužem.. A aby jí náhodou nehladil tou svojí špinavou tlapkou, tak mu ji celou umyla :-D
    Jinak teda nežňoušt děsnej, fakt.. :)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: kolik těch koťátek máte? :-)
    OPI
    OPI --- ---
    SCHWALBE: polštářky a závěsy jsme si museli pořídit taky :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    SCHWALBE: aaa dalsi kitler! ;)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    SCHWALBE: no to je pusinka
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Mimo to teda prej Firuška šikanuje s oblibou hloupý kočky, ty chytrý nechává napokoji.. Možná si k ní přiberu maminčinu Želvičku :-D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Řešili jme tu možnost i s Allou, ale Firuše je kočkobijec :( a sama vypadá velmi spokojeně :-)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Obe nase kocky se v noci taky spis lepi na pritelkyni, na me skoro vubec. A taky nejsou zdaleka tak kontakni jak tu popisujete. Prikladam to tomu, ze jsou od malicka spolu a vystaci si s telesnym kontaktem mezi sebou, prakticky se od sebe nehnou.
    GIO
    GIO --- ---
    nevim, vsechny siamky byly a jsou temer porad nalepene na mne, vnoci kdyz s nama spi obcas, tak spi u mne, na mne a pod moji perinou, ke kubovi si maly holky(mimochodem uz jim bude rok, je to fofr!) lehnou vecer u telky na klin..Aurora , predtim Sophie a vlastne i Kordula, se temer striktne mazli/ly takhle duverneji jenom se mnou

    Soph byla specificka, nejdriv Kubu nesnasela, leta letouci, a pak kdzy se narodil Jachym, zanevrela na mne a kamaradila vic s nim.) cvok..
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Včera večer muž říká kočce - a můžu ti dát alespon pusu na hlavičku?
    Mnaaau, neee!
    NO tak alespon drbat bříško...
    Mnaaau - to by šlo.
    ......
    Za nějakou dobu ho to přestane bavit a kočka zaujme oblíbenou spací polohu - nažížaluje se ke mně a začne předení..
    Tak za 20 minut muž prohlásí, že se na to může vykašlat, že co máme kočku, už se mazlím jen s ní a uraženě se mi alespon přižížalí na záda...
    A tak začla bitva. Kočka, kdykoli se vzbudila a zjistila, že není úplně na mě, začla mnoukat a lepit se zpátky. Muž to vzdal a odlepil se s tím, že ho to mnoukání sere.
    Tak se kočka navalila mezi nás (no ne abys na ní zas pokládal ty svoje divný tlapy, ta je moje) a začla mu pod nos strkat ocásek..
    .....
    V pět ráno zaznělo - ježíš kočko, strč si už ten svůj ocas někam do hajzlu a nestrkej mi ho do xichtu..
    Na což kočka reagovala mazaným intenzivním tulením k němu :-D

    A já se ptám - jak ji přesvědčit, aby občas spala u něj? mám je spolu nechat doma samotné?
    GIO
    GIO --- ---
    jo mavatka nam taky nosi, obcas se navzajem napichujou, ale je to oblibeny. ovsem vcera mi aurora vytahla klubko prize a rozjela s nim osobni souboj.. no klubko nevyhralo:)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Tak nám Princezna začala aportovat mávátko. Celý to vzniklo nevinně - po dvou hodinách mávání už nás to nebavilo a tak muž mávátko vzal a hodil co nejdál od postele do chodby... No a miláček běžela a mávátko čapla a přinesla... a tak další asi hodinu :-)
    Teď se snažím, aby mi raděj nosila měkkej míček, ale prej nééé, mávátko je lepší :)

    Jinak teda má taky posun ve společným spaní - už ji nestačí být jen přilepená, teď musí vyloženě do náručí. Když tak tak není, mňoučí a strká mi čumák k nosu. Zvednu ruce, kočka se mi natáhne podél těla s ušima do mýho nosu a hlavičkou k bradě a tam si usne... Akorát muž trochu žárlí :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    mno .. me staci odjet na tejden na dovolenou a kocour uz me nezna a trva tak hodinu nez si mylostive prijde pro pohlazeni aspon .. kocka vita i cizi lidi obcas (teda nez zjisti ze jsou cizi ;DD)
    GIO
    GIO --- ---
    ...k nam kdyz prijela byvala majitelka Aurory cca po tydnu, co se k nam kocka prestehovala, tak koukala, jak za mnou beha jak pejsek a jich si ani nevsimla.) pry no to bych do ni nerekla.)) Dosla je privitat ke dverim, ale to spis je jeji klasicky zvedavy ritual "vydesim navstevu", a jak zjistila, ze je zna, otocila se na pate a s ocasem hore a hlasovym doprovodem pelasila za mnou:)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    BESTIEVSAMETE: tak jasně že jo, zbavili se jí, tak se přece nebude lísat... a kdyby se náhodou přilísla, co kdyby jí odnesli, když teď má vás? .-))) prostě je to jak má být
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Včera se za náma stavila původní paní chovatelka. Byly to akorát 4 týdny, co je kočka u nás. Ta chlupatá nevděčnice se k ní nepřišla ani pomazlit!!!
    Přišla se podívat, to jo, ale dělala zatraceně uraženou.. Ani ke mně nešla, ani žrádla si nevšimla.. akorát pamlsky si laskavě vzala..
    Skoro sem začala váhat, jestli se mi to spící, vrnící chlupatý něco v posteli třeba jen nezdá... Ale ne, jak zapadly za návštěvou dveře, kočka spustila mňouka a zapla vrnící motůrek...

    Tak už je asi prostě naše..
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: mam to stejne, tez je nestriham..
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    SARRI: naše mamka jim nechává jeden. podávací a držící.
    jinak já už i podle mlsných kočičích jazýčků začínám kupovat máslo. ne všechna jim chutnaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam