• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MICKEY_MOUSE: nečetl sem celý problém ale my pouzivame na webu https://www.cukrarske-kurzy.cz

Plugin - Newsletter - Autor: Stefano Lissa & The Newsletter Team
    a fklidu žádný problém máme i statistiky kdo email otevřel a tak, je free.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    mám, eshop s náramkama - naramky-damske.cz s woocommerce a mám problém search console mi hlásí:

Buď vlastnost offers, review, nebo aggregateRating musí být zadána

Něco sem googloval a zkusil ale nepomohlo.

plugin: WPSSO Schema JSON-LD Markup

a kód do function:
    /**
    * Remove the generated product schema markup from the Product Category and Shop pages.
    */
    function wc_remove_product_schema_product_archive() {
    remove_action( 'woocommerce_shop_loop', array( WC()->structured_data, 'generate_product_data' ), 10, 0 );
    }
    add_action( 'woocommerce_init', 'wc_remove_product_schema_product_archive' );

(ten teda nevim jestli sem vložil zpravne proste nakonec před zavorku - }

byla by prosím rada ? Nejlepe plugin :) prostě nechapu proč todle woocommerce nemá pořešeny. :(

díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WOJTISHEK: Díky!
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Kdysi jsem zkousel Mailpoet, mohl by splnit tvoje pozadavky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Ty chces Mailchimp, bez Mailchimpu… :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak já asi špatně vyjádřil, co od toho rozesílkového programu potřebuji — pro mě je zásadní, abych si mohl připravovat sekvence emailů, které pak budou automaticky rozesílány v určených časových odstupech od okamžiku, kdy se daný uživatel přihlásí k odběru.

Např. si připravím sekvenci emailů a nazvu si to "Domácí úkoly z fyziky 1". V den přihlášení k odběru se uživateli odešle první email, týden nato druhý, za týden třetí, atd., až se mu postupně odešlou všechny a tím to skončí. Každý uživatel ty emaily tedy dostává jindy, ne že se 30. května pošle email všem.

Takovéto sekvence si chci vytvářet podle potřeby a k odběru každé z nich se budou moct lidé přihlásit zvlášť.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CYBERWOLF: Díky, mrknu na obojí, plugin i to beefree.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MICKEY_MOUSE: v tom případě wordpress pluginy vůbec neřeš. Prý je hrozně moc super tohle: https://beefree.io/ Vlastní zkušenost nemám.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    CITRONAK: THEODORT: Tomu rozesílání rozumím, jde mi spíš o to, že bych rád vytvářel ty emaily jako takové v rámci svého WP. A rozesílat je klidně budu přes nějaký spolehlivý placený rozesílač. Vytvoření těch kampaní se obrovská kupa práce a když se ten externí editor změní/zruší (viz zmiňovaný Mailchimp), tak to jde vše do háje musím to začít celé tvořit znovu.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MICKEY_MOUSE: SMTP server ani nemusí být externí, pokud máš rozumný hosting. Jinak je to trochu tricky, protože někdo může ze stejného serveru posílat spamy a pak se vezeš na blacklistech. Ale není nutno na posílání mailů využívat nějaký "monopol"... což ale neznamená, že to není daleko snazší.

Pluginy na posílání mailů na WP jsou tragédie. Tenhle je celkem použitelný, ale MC je podle mě pořád lepší: https://wordpress.org/plugins/newsletter/
    THEODORT
    THEODORT --- ---

MICKEY_MOUSE:
    cokoli co umi rozesilat newsletter asi poslouzi dobre, a jak pise CITRONAK, pokud chces mit jjistotu ze dorazilo/nedorazilo tak pres externi mailserver/mail ucet/whatever
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MICKEY_MOUSE: Pokud chceš mít nějakou jistotu, že ten email dorazí, tak doporučuji využít min. externí SMTP nebo nejlépe nějakou službu na posílání emailů. Posílat emailové kampaně z hostingu není úplně dobré řešení. Jinak bohužel plugin na doporučení nemám...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    sháním šikovný plugin do Wordpressu, který dokáže rozesílat zájemcům emailové kampaně = po přihlášení k odběru mu začne chodit sekvence emailů (např, každých 5 dní od přihlášení k odběru). Nic víc od toho nepotřebuji ani nechci, čím jednodušší, tím líp.

Nepotřebuji to k rozesílání reklam, ale "domácích úkolů". Lidi, kteří ke mně chodí do školy, chtějí dostávat pravidelné úkoly (jednoduchá textová zadání). Nepotřebuji žádné známkování, vyhodnocování... pouze tu automatickou rozesílku (a pro sebe možnost ty "kampaně" i dodatečně editovat, přidávat úkoly, měnit jejich pořadí...).

Používal jsem MailChimp, ale měl své mouchy a teď se navíc tak celý přeorganizoval a znepřehlednil, že ho už nechci. Rád bych si to navíc vše řešil v rámci svého WP, pokud možno.

Existuje toho kupa, obvykle pro mé účely zbytečně složité. Otestoval jsme už jich několik, ale nesedí mi zatím nic z toho. Máte-li tip na nějaký konkrétní vhodný, budu rád. Díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nepoužíváte někdo Timber na generování WebP? Funguje vám to? Nějak mi to blbě generuje některý velikosti obrázků a vůbec v tom nevidím souvislost s čímkoliv, kdyžtak třeba pošta.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: Funguje děkuji :) wp-content mel nastaveno 755
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Potom zkusit jeste zmenit na

define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/');

a zkontrolovat, jestli existuje slozka wp-content a zda ma opravneni k pristupu, pripadne zkusit zmenit na 755 a znovu zkusit update.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    WOJTISHEK: nepomohlo :(
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ZABIAS: Zkus do wp-config.php pridat radek:

define(‘WP_TEMP_DIR’, sys_get_temp_dir());
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    nedaří se mi aktualizovat plugin píše mi to:
    Aktualizace se nezdařila: Stažení se nezdařilo. Cílový adresář pro streamování souboru patrně neexistuje nebo do něj není možné zapisovat.

nevíte co stim ? ještě sem se stím nesetkal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam