• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _AHMEDhvezdy ve filmu - MB na platne
    SVORO
    SVORO --- ---
    _AHMED: hmm.. tak nevím, ale plácnu Slavnosti sněženek
    JENDAWDB
    JENDAWDB --- ---
    _AHMED: Myslim tu káru jak se tam nejednou vyskytla, třeba jak jí měnili ta Trabanta (http://www.youtube.com/watch?v=9oEGlcG79cU), anebo i to cos psal. Piáno. Ještě relativně nedávno (pár let) bylo na světě, mluvilo se o něm na Mercedesím foru když měnilo majitele.
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    JENDAWDB: myslis tu karu ,co s ni vobirali ten bus na dalnici - nebyl to bavorak ?
    SVORO: tak z5 k ceskejm :)
    JENDAWDB
    JENDAWDB --- ---
    Nemůžu zrovna najít screenshot, ale zdá se mi že tu ještě nepadly Bony a klid a bílé Piáno?
    SVORO
    SVORO --- ---
    _AHMED: Dík ale tady jsem měl spíš kliku nedávno jsem to viděl :D
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    SVORO: pekne .. ty se koukam vyznas :)) neni ceskej , omyl u me . pardon

:)

jj, jsou to Lovci stinu . to piano tam prohaneli docela festove . zejtra nahodim dalsi ,a pak to rad necham na tobe .)
    SVORO
    SVORO --- ---
    SVORO: Sakra mám pocit, že bych měl začít zadávat :D aby to nebylo jednostraný :DD
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tedy znova příjde mi to jako lovci stínu s gerem tam je přesně takovádle scéna ale to neni český film BTW celou dobu jezdím v meďovi http://www.csfd.cz/film/232624-lovci-stinu-hunting-party-the/

HMS
    HMS --- ---
    tak to bych nedal....
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    SVORO: ja vedel ,ze to byla mooc velka napoveda - tyhle herce pohromade asi jinde nenajdes .

no uz mam v hlave dalsi film ..
    SVORO
    SVORO --- ---
    _AHMED: Já sem debil Výchova dívek v čechách
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    SVORO: chapu , neni tam moc ceho se chytit ..

takze napoveda k nastence : Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Pavelka, Milan Lasica (3 hlavni akteri)
    HMS: to vypada zajimave .. Krampol lame sterace ,jo ? :)
    btw taky dik .)
    HMS
    HMS --- ---
    1959 Mercedes-Benz 220 SE Coupé [W128] in The Godfather: Part II, Movie, 1974
    Class: Cars, Coupé — Model origin:

a jeste mafie mejdan,,,,
    btw dik za forum

HMS
    HMS --- ---
    1976 Mercedes-Benz [W123] in The Godfather: Part III, Movie, 1990
    Class: Cars, Sedan — Model origin:

ted davali btw supr filmy taky mam rad

HMS
    HMS --- ---
    tak tady jeste tak umet vlozit vice foto:))))mb 280 sl pagoda

HMS
    HMS --- ---
    up in smoke cheech and chong,,, mB 280sl pagoda muj sen , tusim ,,,,,,,ten volant v tej us kare me bavi ve filmu si ho prendava kdyz jede do mexicke ctvrti:))))tak poladi auto stylove super filmy

HMS
    HMS --- ---
    JENDAWDB: jo todle si vybavuji ,peknej upir z feratu po nemecku:))),,taky jsem nasel fr.film asi ,,ale bouracka

HMS
    HMS --- ---
    1968 Mercedes-Benz [W115] in Akce Bororo, Movie, 1973

SVORO
    SVORO --- ---
    _AHMED: Natohle budu asi krátkej nepoznám ten barák vzádu ;) No jinak ten film je imho natočenej někdy 1996 max 2001 podle SPZ, ale to je asi tak všechno co zatím můžu říct...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam