úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NICKY
reference:
+72
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Hledáme : 1 inzerát
nabízím
Hledáme grafika, webdesignera
Grafické a designové studio v Praze hledá grafika, webdesignera.
Grafické a designové studio v Praze hledá grafika, webdesignera.
Požadujeme základní znalost Adobe, Photoshop, Illustrator. Základy kódování HTML, Word Press a další znalosti výhodou.
Nástupní plat 17.000 Kč za 150 hodin/měsíčně
+ odměny za včas a dobře předané zakázky.
Živnostenský list výhodou.
NONOBODY
---
---
11:17:21 9.3.2014
NICKY
: Tak tuhle sumu jsi tu zmínil až teď a stejně nevim, programtor plus designer, furt málo, pokud chcete někoho, kdo to umí... kdyř je to na ŽL...
NICKY
---
---
9:11:14 7.3.2014
Nepřijde mi, když si člověk může vydělat v průměru kolem 27.000 Kč čistého za měsíc, že by to byla urážka. Ale proti gustu žádný dišputát. U nás se i člověk může učit, nepotřebujeme experta.
NONOBODY
---
---
0:11:43 7.3.2014
Lidi prosím vás, vy co tu grafiku opravdu umíte, pčestaňme reagovat na takovéto nabídky.
Takové to nabídky jsou prostě urážka.
NICKY
---
---
18:33:43 4.3.2014
základní plat je 17.000 Kč + odměny dle typu odevzdané zakázky. Pokud by byl člověk šikovný a zvládl nakódovat jednoduchý web, mikrositu nebo web s jednoduchým administračním systémem, tak z každé takovéto zakázky je odměna jistá. Zájemci prosím posílat portfolio na rubek@dr-abe.cz
PANORAMIX
---
---
8:48:48 23.2.2014
NICKY
: Jaké designové studio? Můžete mi prosím ohledně tohoto zaměstnání poslat více informací? Děkuji.
MARKET3338
---
---
9:10:42 17.2.2014
To exis: Tak já dělám i za méně, grafika, samozřejmě je otázka, zda se myslí 17 tis čistého.. kdybych zrovna nebyla zaměstnaná, tak bych do výběrka šla :)
To Nicky: Kdy je nástup? Je ten plat myšlen 17 tis čistého? Kde sídlíte? Děkuji
PHYSX
---
---
22:20:37 16.2.2014
NICKY
: ahoj, Rád bych se zúčastnil výběrového řízení, kam mohu zaslat životopis a ukázky tvorby ? Děkuju , Jakub Koubek
EXIS
---
---
20:44:20 16.2.2014
113Kč/hodinu? Jestli seženete více takových lidí, tak mi dejte echo :D
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam