• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: Blbý je, že já nevím v kolik se dostanu ze školy - jestli tam budu moct být ve dvanáct, v jednu nebo až ve dvě...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: my tam stihame byt az na pul druhou tak, kdyz budesc driv a poresis pro nas stolek atd, budem radi -brina vyrazi driv, domluv se kdyztak s ni
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: Pokud se mi podaří utéct z přednášky, tak dorazím po poledni i s věcma do krámku...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pripominam uterni akci
    VALENTÝN PRO ÚTULKY - Praha
    http://www.valentynproutulky.cz/praha.html
    BRINA
    BRINA --- ---
    jezisi jeste toho trochu, tak na tebe jsem uplne zapomnela :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BRINA: a do toho nekdy odpoledne pristanu ja na knizeci se zasilkou cerstveho mleka a medu z jiznich cech a budu ti to chtit taky predat
    BRINA
    BRINA --- ---
    HELLEJU: to jeste nevim, zalezi to na trech lidech - zitra totiz predavam Konga a Yukona, to bude asi dopoledne a slecna bude dojede ke mne nebo ji prcky popovezu, protoze bydli na metru B
    a podle toho budu organizovat zbytek - pokud bych ji kotata vezla, tak bych na to rovnou navazala pledovym koleckem - musim zprostredkovat castecne predani pledu z Ikei, ktere pro nas ukoristila MiaPaka (jeste jednou vrele diky) - kus si povezu domu a kus povezu do Kobylis Shahlah, ktera nam z nich sije obaly na prepravky
    takze ted nevim jeste nic, ale vecer zacnu zjistovat casove moznosti vsech zucastnenych a dam vedet :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    BRINA: Fajn, tak to jsem rada, ze se pro nej najde vyuziti:-) Ona ho dostala prave na viry, ktere zpusobuji rymu, takze s tou iminutou by to mohlo byt ono:-)
    Zitra doma jsem, ale synovec slavi narozky, tak mame takovou malou rodinnou oslavu. V kolik bys dorazila?
    BRINA
    BRINA --- ---
    HELLEJU : ja myslim, ze F lysine alena pouziva pro marody na imunitu, pokud si to s necim nepletu, takze bychom to nejspis uzily
    a ja bych ti na oplatku mohla pro Ancu dat ten kokosovy zazrak :)
    shodou okolnosti budu asi zitra projizdet Kobylisama, nebudes doma? ze bych uskutecnila tu dlouho planovanou navstevu nasi lady :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Holky, neuplatnily byste nektera v depozitu pro marody F-lysine? Samozrejme po konzultaci s veterinarem.. Je to prasek, ktery se sype na jidlo, ale madam Anore to proste nejede a radsi zere jen suchy, nez vzit tohle do tlamicky. Veterinarka mi nabizela bud tohle praskovy nebo pastu, takze ji dnes zkusim koupit pastu, a budu doufat, ze tu do ni dostanu:-))
    http://www.veterinarnipece.cz/f-lysine-2823.html

BRINA: Drzim palce, at se z toho dostane, drobecek..
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ATUARFIK: Já bych teda snad ani nechtěla slyšet co prožívala... I takhle je to síla.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: Holčička malá, jen 1,5 kg, ta musí teda vypadat... Když to porovnám tak tolik měl Charlie ve třech měsících! Držím maličké palce...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BRINA: Jé, Dežinka... :)
    Kéž by zvířata uměla mluvit a dokázala vyprávět, co všechno zažila.
    BRINA
    BRINA --- ---
    nove zpravy o nasem novem nemocnem prirustku, zase od Aleny¨

"večer jsem tříbarvku přivezla z vetky. má po operaci a kupodivu to zvládla docela dobře. jen to neni kotě ale cca 3 - 4 roky stará kočka. dneska jedem ještě na injekce teda pokud ji to půjde píchnout. hodně se bojí tak snad se otrká a bude to už jen dobrý. má 1,5kg. tak snad to tělo zvládne a uzdraví se "

trinozka se bude jmenovat Deja vu, protoze je tribarevna a Alene pripomnela nase byvale marodne tribarevky Jasminu (prisla k nam po autonehode) a Billie Holiday
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: Také držím palce, ať to malá bojovnice zvládne. Je neuvěřitelný, co zvířata dokážou vydržet...
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    BRINA: taky držím palce!!!
    BRINA
    BRINA --- ---
    ADITU: take moc doufam, ze to zvladne, cekame na zpravy od Alci, zitra snad budou novinky, dame urcite vedet
    ADITU
    ADITU --- ---
    BRINA: jaj, chudak. ze teda ale prezila pri tohmle pocasi, to je snad dobry znameni a prezije i operaci. dejte vedet, jak to s ni vypada...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam