• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    chystám se :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: uplne pohoode :-)

dorazis na party dnes?

jinak hodil by se pomocnik na kramek ((
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    a Topinka je na tom jak?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zatim zadne novinky. zotavuje se po operaci, odpociva vykrmuje se do zdravejsi vahy :-)
    urcite by ji udelaly radost nejaky dobry konzervicky nebo kapsicky, takovy ty drazsi lahudkovy. Alena, co ji ma u sebe v nasem hlavnim depozitu ve zvolenevsi bude v praze v patek a v nedeli, muzem to nekde prevzit. bud na party v patek, nebo v nedeli na vystave. dik)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    ENKATT: jak je na tom prdelka, a nepotrebujete na ni neco? wc nebo tak neco, zralo, par konzerv, nebo pytlicku
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no zere, chodi si na zachod a syci. pry uz na sebe nechala jakoze i sahnout trosku

dneska sem ja, brina, miapak a tamarix byly na zlicine na tom valentynu pro utulky, dostlai sme nejaky krmeni a taky stelivo, coz se hodi. docela do pohody akce, jen lidimohlo byt vic

uz se tesim na patecni party pro nas a dogpoint a nedelni vystavu
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: drzim ji vsechny pesticky.... to je teda nadilka...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    abysme nedavali porad jen roztomilosti. nas posledni prirustek Déjá vu
    nasli ji v kladne u silnice ted jak byly ty nejvetsi mrazy s nekolik dni starym zranenim - mysleli si, ze je kote. neni, jsou ji 3-4 roky. vazi 1,5 kg a mela po trech hodinach zahrejvani 32 stupnu. z druhy strany co neni videt ma ujetou nohu..tady je pred operaci ( tu uz ma za sebou)
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Trinoha_Deja_Vu/ (pozor, neni to moc pekny)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: ti ji vyfotim az priste nekam pojedem. ale mam svedky.
    brino, krtku? ze je to pravda!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ENKATT: kecáš! Já chci vidět Despair v fialovém svetříčku! :DD
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jeste neni. my ji delame podrobnou se vsim vsudy a cisla ma u sebe Alena - ta ma ted v praci hrozne prace, kontroly, audity atd. do toh tu kocku s ujetou packou a popalenyho topinku a odchyty a kdovico
    ja vubec nechapu jak ostatni sdruzeni ji muzou mit uz 1.1. ..v neziskovkach mimo kocici utulky to trva kolikrat pul roku, nez ji vydaj
    (v sdruhy praci ji pisu a ucetni data cekat v unoru by byla utopie)
    nicmene ver, ze na ni spechame co to jde - visi mi na ni tri rozepsany granty a taky az bude ucetnictvi devitek, strcim alene svoje danovy priznani)))
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    hele, tak mě napadlo ... kam se vám zatoulala výroční zpráva? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: v jednom se pletes - Despair se ode me da navlect do cehokoliv. Cestuje rada, ma svoji tasku a ksirky, na kterych i chodi na vychazky. v zime ji pak oblekam do fialoveho svetriku a pripadne balim jeste v tasce do decky.
    nebyt z to tka predrazene, uz davno jsem ji koupila nejaky zertovny oblecek na civavu s lebkou a hnatkama.
    v cizim prostredi v nepritomnosti jinych kocek je i vyrazne pratelstejsi, uziva si to

a ano, to ostatni by mohl byt trosku problem
    (mozna taky povisle brisko a primhourene ocko)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    ENKATT: předpokládám, že kočka s permanentně nasraným výrazem, nesnášející lidi, zvířata a oblečky, bude přesně to co hledají :))))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    6k za hodinu jo? to tam asi kocka bude jedina oblecena :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    idealni job pro Despair!
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    pujcim Hrocha na foceni, honorar necha utulkovejm kocickam :)

//ja budu ten tyden pryc :)
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: Blbý je, že já nevím v kolik se dostanu ze školy - jestli tam budu moct být ve dvanáct, v jednu nebo až ve dvě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam