• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BRINA: no, jak rikam, skoly na to nemam...
    ale logika mi rika, ze pokud kazde zmenseni vyrobi nejake kresleni, tak vice zmenseni vyrobi vice zkresleni. Predstav si to jako prekreslovani obrazku do mensi a mensi ctvereckove site. Pokazde musis nekde udelat kompromis, aby ti to vyslo na pocet ctverecku, a kdyz to budes prekreslovat hodnekrat, tak dojde k vetsimu zkresleni. Aspon tak mi to bylo vysvetleno. Proto se zmensuje vzdycky z originalu na cilovou velikost. Proste, zkus to s jednim souborem tak i tak a porovnej vysledek :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    GUDRUN: no tak ted babo rad, kdyz kazdej rika neco jinyho, to postupny zmensovani mi poradili dva lidi, tak to tak uz asi mesic delam :)
    GIMP take nekdo zminoval
    chjo, ja fakt budu muset nejakej program nastudovat :/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BRINA: postupne a na nekolikrat je chyba, protoze pokazde dojde trochu k distorzi, to muze bejt duvod, proc to vypada divne. Irfan ma asi dobre algoritmy na zmensovani, nebala bych se ho pouzivat, ale naucit se GIMP, ktery je free, je uzitecne. Irfan v nouzi pouzivam i treba na automatickou upravu histogramu nebo konstrast lze upravit manualne, takze fakt dobrej zakladni nastroj.

Jinak me obrazky bavi a pohraju si i s orezem, histogramem, zmensenim atp, takze kdybyste potrebovali upravit nejake fotky a dali mi na to vic, nez jeden vecer, tak to udelam. Profik teda nejsem rozhodne :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: ty pokyny jsou dva roky stare :))
    ja se nedavno pidila, jaky je dobry program na zmensovani, mam v poste par tipu, jen jsem se jeste nedostala k tomu je zpracovat, chci stahnout neco jineho, ale neni cas a energie
    zatim pouzivam taky irfan a jak mi poradilo vic lidi, zmensuju postupne a na nekolikrat
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    s fotkama muzu kdyztak poradit, kdyby byl problem
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    irfan je to nejhorsi!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    zmenšuji dle pokynů briny :o) přes irfan.
    obvykle to dopadne dobře, ale tyhle vypadají jako by prošly mandlem :o(
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Jak se daří Deja Vu? Přežije to?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: "někdy až moc zdravý" je dobrý eufemismus:-)

hezky napsané...i když se obávám, že hysterické matky/otcové zůstanou i po přečtení hysteričtí...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je nezmensujte, ne? :-) koukam nemaji v html zadnej rozmer, fakt jsou tak maly
    ADITU
    ADITU --- ---
    chcete s tim pomoct? muzu to zkusit
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jojo to krtkovi nevyslo
    ADITU
    ADITU --- ---
    jenom to zmensovani s nima dela brikule...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ty fotky k němu jsou fakt suprový
    díky gio
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    stvorila jsem clanek na tema kocky, tehotenstvi, deti atd
    snad se nekomu z vas bude hodit..a snad v nem toho moc nechybi
    dik Gio za fotky
    OS Devět životů
    http://www.cici.cz/clanky.php#tehotenstvi
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nejaky fotky z minuleho tydne..byl dost narocny
    Utery zlicin - vlanetyn pro utulky, kde jsme dostali stelivo, krmeni a nejake odblesovaci pipety
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Valetyn_pro_utulky/
    patecni benefice, kde jsme zas tak moc nepracovaly a ktera byla velmi zabavna
    dostlai jsme taky nejaky krmeni a deky pro kocky a hlavne tech 8700 - cast z otho urcite padne na operace Deja Vu, ktere odumrel ocas
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Benefice_Dogpoint_Hoodoo_Club_17.2.2012/
    a konecne vcerejsi umistovaci vystava :-)
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Umistovaci_vystava_Modrany_-_19.2.2012/
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    no tak samé dobré zprávy!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dostlai jsme 8700 - dogpoint mel to samy tusim
    a nejaky dobroty pro kocky

a dneska na vystave sem umistila Hejtmanka a Starostovou!!!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    kolik vám nakonec hodila benefice?
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    chystám se :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: uplne pohoode :-)

dorazis na party dnes?

jinak hodil by se pomocnik na kramek ((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam