• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: a zivnostnikum s pravidelnou pracovni dobou? :-)
    u nas se zamestnanec neojebava, ale pac teprve cekame na zalozeni sro, tak jsou ty pracovnepravni veci takovy slozitejsi. urcite bych se s nima domluvila, ale bohuzel mame ted dost hektickou dobu... takze bych chtela pul den. Vsak pak stejne jen sedim v kancelari na zadku. a hejbu rukama po klavesnici :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ZELINKA: cimz jdou ale zrejme proti zakonu - podivej se na obcansky zakonik. viz zakon 262/20065 §203 odst 2, pism. d). mas narok na volno nejen na cestu tam + odber + cesta zpet, ale i na zotavenou... mozna o tom jenom zamestnavatel nevi...?
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: u nás v práci bohužel hradí jen nezbytně nutnou dobu ... což je podle nich 5 hodin. Pokud jdu dávat krev, musím zbytek nadělat a nebo mám omluvené, neplacené volno :-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    oni ti maji ze zakona dat volno na cely den :-)
    ale je to tak na hodku dve, podle fronty. pak by mel clovek odpocivat. nekomu je slabo, nekomu neni nic..vetsine myslim
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: na jak je to tak dlouho prosim, mate odhad? tohle si uz nepamatuju, ale pamatuju, ze driv jsem normalne po odberu byla schopna jit do prace, takze by me mozna pustili...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jojo ted jdeme zadarmo, az casem bude plazma pro kocky za penize. berem to psis jako tkaovou skupinovou akci, abysme dali najevo, ze pro nas nejsou dulezity jenom kocky. no a pak je to i dobry zpusob jak poznat nove lidi okolo kocek u chlebicku za poukazky v nemocnicnim bufetu :-)

minule se nas seslo asi sedm a bylo to dobry
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    jo, za plazmu jsou peníze ... ale na odběr plazmy berou od lidí až po třech odběrech krve. já myslim, že holky říkaly, že míří až na plazmu a pak ty peníze půjdou na kočky, ale nejdřív si musí odbýt ty krevní odběry ...

Jinak šla bych s váma, ale mám v břiše další ještěrku a těhotný darovat nesmí ... tak příště :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    GHOSTDOG: pokud jdes darovat bezplatne tak obvykle dostanes stravenku/poukazku do mistniho bufetu apod. o placenem darcovstvi krve v praze nevim. mozna za plazmu clovek neco dostava ...?

ale tak jako tak myslim, ze holky jdou proste darovat krev a jak je dobre znamo, ve vic lidech je to vetsi zabava :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: fakt? myslela jsem že dávají jen stravenky nebo tak něco (ale možná je to různé podle odběrových středisek...já koukala na vinohrady myslím)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GHOSTDOG: jo, za krev sou penize a ty jdou kocickam
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: má to nějakou souvislost s 9ž? neprudím jen by mě to zajímalo. plánuju už dlouho tak se možná přidám
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: byla jsem dneska v Krci a nejak moc lidem nebylo pri/po odberu dobre - zrejme spatnej tlak vzduchu ci co. tak at vam to vyjde lip :)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Takže jenom hadrárna? Mám toho ještě ikeáckou tašku ve sklepě..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Darujte s námi svou krev
    Plánujeme znovu velkou výpravu na Karlovo náměstí do nemocnice na darování krve - tentokrát ve dvou termínech.
    Pokud se k nám chcete připojit, kontaktujte nás podle toho, který termín vám vyhovuje.
    pátek 9.3. - Enkatt - nebo mail frantiska@devet-zivotu.cz (sraz v 9:00 před vchodem do nemocnice)
    čtvrtek 22.3. - Ivana_krtek nebo mail ivana@devet-zivotu.cz (sraz v 9.00 před vchodem do nemocnice)
    Podrobnosti k samotnému darování krve:
    Informace pro dárce krve | Všeobecná fakultní nemocnice v Praze
    http://www.vfn.cz/pracoviste/kliniky-a-oddeleni/fakultni-transfuzni-oddeleni/informace-pro-darce-krve/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no a kdo muzete, sirte :-)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Tak to si píšu do diáře :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: vernisáž v kavárně. v rohu budou stoly s oblečením na prodej - bazárek. Přinesou holky, které to pořádají a pravděpodobně se najde ještě pár lidí, kteří něco dohodí. My bereme taky něco ze svých šatníků a navíc výprodejová trička :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jen tak prijit a podivat se, neco nakoupit :-) vse ostatni je poreseno
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Co to je přesně za akci? Jak se můžeme zapojit?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam