• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: tak já klidně přijdu,jestli chcete pomoct...stejně je teď doma smutno
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    8-12
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: od kolika do kolika v sobotu to je?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: brina nemůže :o(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---

MOUNTBATTEN: to jo pokud nebudu mít náhradní variantu :o(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: ja bych Ti sla pomoct na Kolbenku, jenze vecer organizuju jednu akci a musim tam byt v 15h. . Coz by se stihalo, to jo.... jenze ja tak v patek vecer budu vedet, esli nebudu v sobotu este neco dodelavat. A to je asi dost pozde, v patek, co?:-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ona se mnou nejde brina?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    čmelák Igor opakuje výzvu :o))))
    tuto sobotu - 17.3.2012 - se koná blešák na náměstí Míru. Potřebovali bychom minimálně dva dobrovolníky. Rádi bychom totiž byli jak na Míráku, tak na Kolbence. Obojí od rána od 8. Kolbenka tak do 12h, Mírák netuším.
    Na Kolbenku asi půjdu já a sháním někoho k sobě. Na Mírák asi Františka a shání někoho k sobě. Obě máme dost věcí na prodej, takže to není třeba řešit. Navíc u Míráku máme pořád dvě tašky a jednu krabici plnou oblečení z toho bazárku minulé úterý.
    Ale nějak se nám nedostávají prodavači :o)
    BRINA
    BRINA --- ---
    ENKATT: a taky na obrovsky utulkovy nakupy granuli, konzerv a steliva, uz se nebudeme muset bat, ze se narvana dvacet let stara fiesta nekde cestou rozpadne :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ted mi psala Ivana, ze mame auto!!!
    na odchyty, felinoterapii, vozeni zvirat na veterinu. modra octavia combi :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: ok díky :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: probrala jsem s lanthal a spis to vyuzije dogpoint pro psy - prehodim te na patricne osoby
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    nepamatuji si ,kdo tu šije pelechy,ale pokud byste měli zájem,14 nám přijíždí kontejner a já tu mám asi 4 deky a nějaké nevybalené povlečení z bůhví čeho...kdyby se to náhodou hodilo na ty pelíšky,tak neděli můžu natahat do pytlů a kdykoliv předat.Pokud se nikdo neozve,tak to 14.ho vhodím do zapomnění.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Rada MČ Praha 2 schválila zatím pouze dva termíny pro tento rok: 17.3.2012 a 28.4.2012 na náměstí Míru. Zbývající termíny jsou zatím otazník i z důvodu nové situace na Praze 2 - nyní bez starosty.

Rezervace pro tyto trhy bude možná od soboty 10.3.2012.

tak kdo se hlásí? at nás můžu přihlásit :o)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MOUNTBATTEN: Razím tam nakonec s Ivanou-Krtkem, při špatném počasí to rozhodně nebudeme hrotit, ale jinak nás tam určitě najdeš. :-) Díky za nabídku židlí, prý zapůjčí Miapaka.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    MOUNTBATTEN: :-DDDDD
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    sem ji chtela sundat, neb zacla vyheldavat a mazat a prejmenovavat, jak se tam valela. a bylo dost nastvana

brina pry muze ty revnice
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TAMARIX: z rodinnych duvodu nemuzu, na celou dobu, ale neco tam potrebuju sehnat, takze jestli dopoledni povinnost pujde rychle, zastavim se aspon u vaseho kramku a neco vykoupim:-)
    Zidle skladaci mam http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90070404/#/30070402, bydlim na Palmovce, kdybyste se chteli stavit )i kdyz mi dochazi, ze se zpetnym predanim to bude blby, ja totiz pak po poledni jedu na ves k rodicum a pritel zas si jede vyzvednout dceru, takze v dobe skonceni blesaku asi nebudem doma. Kruci)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    :-))
    Hehe, ja jak sem cetla od Enkatt to "chceme" a vzapeti druhy vzkaz, ktery zacinal "pardonn, Despair mi spi na notebooku", ze to bude pokracovat slovy "toto psala ona, ja nechci":-))))))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jeste musim zjsitit kdo ma cas...ale nekdo snad bude moct
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam