• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GENEVIEVE: jako samozřejmě pochopím, pokud ne :-) nebo pokud neděláte tenhle způsob nabídky a tak... :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Tak mě napadlo.
    Maminka dělá sestru v ordinaci jedné kožařky na Smíchově a teď tam dávala nějaké obrázky koťat. Tak mě napadlo, jestli by nebyl zájem, ze strany Devítky i PSOZ (myslím, že Lanthal sem taky chodí), vyvěsit tam nějaké kočky, které máte k umístění? Třeba ty, které se hůře umisťují a jsou v nabídce již déle, nebo samozřejmě kterékoliv uznáte za vhodné.
    Moje prozatimní představa by byla, že by tam byla vždycky fotka v nějakém dobrém formátu a k ní popisek kočky a kontakt, kde lze kočku najít. Klidně i nějaké články (ideálně co se týče soužití s alergikem/dětmi a podobně, přece jenom je to ordinace kožní lékařky :-)
    Byl by o to zájem? :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Tak kdo s se mnou půjde v sobotu blešit na Kolbiště? :-) Krtku? Stolek fakt brát nemusíš.. ;-) Zn: Iluze prázdného sklepa.
    BRINA
    BRINA --- ---
    BOUCNER: to je uzasny :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    :-))))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: no rozhodně to trvalo o pár týdnů méně než s Mautzem :-DTen teď leží usínající na posteli a Anče skáče okolo jak magor.Mimochodem,jelikož se Mautzovi doma říká vetřelec,Anče se začalo říkat Ripleyová ....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: no vida, se dalo cekat :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BOUCNER: tak právě se za mými zády navzájem prohání po bytě :-) mise úspěšná :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Tak pít jsem jí viděla,dneska byli poprvé spolu sami doma,tak uvidíme,co doma najdeme.Mautz už na ní v pondělí vrkal,tak snad se obměkčila :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    LENDULIK: nojo, Sava je poctiva ceska mourka, zadny tintitko :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: včera večer už honila ukazovátko,ale teda jen v okolí pár cm od postele.Myslím,že se ráno decentně fackovali přes okraj postele bez syčení a dnes dopoledne se prý byla podívat za přítelem do kuchyně.Čůrat byla určo,před koupelnou na lino.ALe myslím,že byla v noci,protože jsem si všimla,jak se vrací z chodby.dneska až se vrátím tak ucidím,jak je na tom miska,co tam má a dám jí trochu paštičky s vodou a klid a uvidíme.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: jak říká miapaka - pokud žere, tak do kapsiček přidat trochu vody. nebo namáčet granule. Přemýšlím jestli jsem jí někdy viděla pít, ale asi taky ne. Takže to není žádná zvláštnost.
    Jí? A co záchod?
    A jak se na ní tváří Mautz?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    BRINA: to meno je bozi :))))

BRINA: Sava je fak holka??? je to macek :)
    BRINA: ta fotka je desiva.... ted mi to prijde horsi, nez na te prvni fotce....uffff....

BRINA: to je takovej ten vyraz co sem zase lezes...
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BOUCNER: Tak jestli žere mokré krmení - konzerva, kapsička, tak jí to nařeď lehce teplou vodou. Moje Hermína vůbec nepije, tak to dělám takto.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: dneska už se málem neudržela na laser ukazovátko.akorát jsem zatím nezpozorovala,že by se napila. A to poslední co chci je jí chytat a strkat stříkačku do tlamy.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak pozor, ja mam CD, staryho Macu a sociopaticky sociofobniho Woodyho
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: ted te vystridam ja na cele depozit s neumistitelnymi plasany - aneb s Mulderem a Scullyovou na veky veku :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    juchů - po takové době odešla Anče - přiznávám, že jsem se už smiřovala s myšlenkou, že si jí nikdo nevezme. Teď ještě umístit Buffynku :o)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    BRINA: jasně, pokud je psychicky dobrej, tak to je hlavní, popáleniny sice bolí jak čert a moc se s nimi dělat nedá, jen čekat, až se zahojí, ale za pár měsíců bude mít nejen dobrou náladu, ale i zdravou kůži a pěknej kožich :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    LANTHAL: kdyz jsem Topinku videla nazivo, tak me to taky prekvapilo, an fotkach to neni zdaleka tolik videt jako v realu, hlavne ty usi
    ale nejdulezitejs je, ze ma dobrou naladu :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Smutná svatá pravda. Snad příště to provede o něco důkladněji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam