• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já jsem se nemohla zdržet, takže jsem ani nešla dovnitř - předala jsem hračky, vyfasovala lístek a mazala pryč. Takže bohužel netuším. :(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: to neivm, ja si docela dost penez beru ))) ale hodlam hlavne bezostysne chodit se jmenovkou s logem utulku a zkouset vyloudit neco pro kocky))))

ATUARFIK: aspon ze is nesla pres For family ))) jaky to tam je?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a mam si sebou vzit hodne penez? :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já jsem tam dnes zabloudila, takže jsem tam nakonec lezla vstupem na veletrh For Senior - měly byste mít extra velký banner na felinoterapii, pro všechny ty důchodce, co zase naopak zabloudí k vám... aby si hned nějakou tu košišku odnesli. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: prej dobry i na ot, ze byl ctvrtek
    ja pred chvili prisla z prace, balim, delam tortilly na zitra, chystam gin a zazvorovou limonadu pro vzacne navstevy a uz se tesim
    kocky, aby se nereklo dostaly jehneci a ted tu desne mnoukaj, ze hctej jeste..nemam sice rada pozirani mladatek, ale kdyz byly ty velikonoce. (no nekup to sleva ze 150 na 45)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    tak jakej je For Pets? ja se stavim za vama v sobotu ..
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: no jo, mi to nedoslo. prachy ale dneska dorazily a Pitrisek jeste byl "volnej", takze je to v suchu :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: presne :)
    hodne lidi si rezervuje darek nebo misku a posle penize pozdeji :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADITU: tak prispej Pitriskovi hned a penize posli potom, holky se urcite zlobit nebudou :))
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: ja uz jenom cekam na vypatu (pry ji dneska poslali) :) Tak doufam, ze tam jeste bude Pitrisek neobdarovanej, az prachy dorazi :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADITU: mel jsem na mysli konkretne Devet zivotu :)

ale i v prumeru to zatim vypada, ze na jednu kocku pripada vic penez jak na lonske velikonoce (a mene jak na vanoce) .. ja teda rozhodne poslal vic jak na lonske velikonoce a mene jak na vanoce . i kdyz mozna se nad sebou zamyslim a Deviti zivotum jeste neco poslu, koneckoncu kdo jinej by si to mel zaslouzit kdyz ne oni :))
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: to uz je jasny - zarezervovano a v mistickach je uz celkem asi 200k, oproti lonskym velikonocnim 150k :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: s tim ja souhlasim, ale to nema co delat s vetsim poctem utulku :) myslim, ze vydelate vice nez na lonske velikonoce, a to je hlavni :)

i kdyz mozna kdo vi, treba budem jeste kulit nevericne oci, jaky rekordy se trhnou :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nojo to jo, ale ja verim, ze lonsky vanoce muzou prekonat zas jen dalsi vanoce
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: to ovsem vychazi z teorie, ktera se zatim empriricky trikrat nepotvrdila (naopak, byl dokazan jeji opak) - ze je dane celkove mnozstvi penez, a to se nenavysuje :))

i kdyz mozna - vy jste na vanoce nevydelali vice penez jak predtim na velikonoce a predtim na vanoce?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mno sem zvedava, jak to letos dame. mame nekolik novejch utulku..tzn deli se to mezi vic a zbude pak na jednotlivy min penez
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: jo - protze psal primo do toho guestbooku na prani!)))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a kdyz uz tady tak sirim offtopic, vite ze facebook profil ma i pan Vlcek z Pribora? :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: jo dost energie vklada i do psani mailu na kocicic prani a reseni veci pres telefon. ona rada dlouho telefonuje. je to trosku problem, protze vola mne a ja mam tak 3 minuty nez ztratim koncentraci a zacnu do toho delat neco uplne jinyho
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a religious view - I Salam :))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ZABAVA - muj odraz v zrcadle :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam