• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    v nedeli 23:59 :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Asi se to dá dohledat, ale já jsem líná - kdy se bude uzavírat veikonoční přání (= kdy je poslední chvíle, kdy člověk může na něco na stránkách kliknout) - dnes ve 23:59?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak v neděli je umísťovací výstava a zítra jdeme pomáhat se stavěním klecí, mytím klecí, žehlením záclonek a uvazováním jich do klecí atd atp. Práce dost pro všechny :o)
    Jdu určitě já a ještě jedna dobrovolnice, která není na Nyxu - kdo se přidá? Každá ruka dobrá - mužská se cení ještě více (ty klece jsou přeci jen těžký) :o)
    Začátek akce je v 10h na Chvalské tvzi
    (info od pořadatele: VÝSTAVA PRO KOČKU se koná v prostorách Chvalské tvrze (Praha 9 - Horní Počernice), která se nachází jednu zastávku autobusem od konečné metra B Černý most. Použít můžete autobus číslo 223, 261, 273, 296, 304 a 353 (zastávka Chvaly). )
    Sebou nepotřebujete vlastně nic. Vše tam bude připravené. Možná tak svačinku, ale bývá i od někoho napečeno :o)
    Hlašte se mi prosím do mailu nebo telefonicky 607 194 597
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska od deviti jdeme zase s Lendulikem delat ostudu na radio Regina, tak si nas pustte :-))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: jako by nestacily velikonoce krestanske a pohanske, este nam sem bude tahat judaismus..i kdy jde o penize, ze? :-))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Slepice, pomlázky... na sederovém stole se ty finance kupí! :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na uctech!! ))
    konecne delam dosly platby, tak to ted trosku poskoci v kolonce "již přišlo"
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    drnem? :o)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: To by mohlo urazit patronu ;-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    pomlázkou? :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    berankem...?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pod slepici :-)))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    uz je pres 400 tisic pod stromem (nebo vajickem? :))

huraaa :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    IVANA_KRTEK: super, ještě to dejte na fb ;-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: :) Tašku na kolečkách mám, heč! Občas ji mívají v Globusu za dvě stovky...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: super, aspoň budu moct jít nakupovat na víckrát a nemusím se strhnout. O jak toužím po tašce na kolečkách :o)))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: Tak v neděli ještě nějaké donesu na výstavu..
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jinak teda se blíží i další blešák oblečení - úterý 24.4. od cca 18 dál. Hostel Czech Inn ve Vršovicích (Francouzská ul). Bližší info na plakátku přihodím jak ho udělám :o)
    Tak si to všichni poznačte v kalendářích a přijďte pro obnovu šatníku (samo, že můžete přinést, co doma už naopak nechcete - ideálně jarní a letní věci. Zimní se ted těžko prodají a nemáme to kde skladovat.

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: paráda - chystám se s obr taškou do dm pro kotěcí vaničky pro buffynku - už má nasypáno v misce na kočičím přání, tak se poměje. Jen musím počkat, až mě přestanou bolet záda, která mě chytla včera při tahání krámku domů :o(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam