• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ADITU: naprosto minimalne...

ale stava se, ze zakliknou i darek i misku se stejnou castkou a poslou to jen jednou... a mysli to i jen jednou jen jsou zmateni no...
    ADITU
    ADITU --- ---
    coz je uplne super :)
    napadlo me - stavalo se v minulosti hodne, ze lidi zarezervovali nejaky darek pro kocku, ale nakonec nic neposlali?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pardon Brina ne brian)))

kocici koleda skoncila vcera o pulnoci a utulky by mely dostat celkem 545 873 korun :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    peknej! Brian ma vozicek
    ja ten kramek teda tahala do druhyho patra nekolik let a prezila sem to :-)))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    maji i skladaci!
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    IVANA_KRTEK: hodilo by se vam tohle -

o vanocich te dame na strom ze si prejes rudl :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak jsem včera natahala krámek domů na 8x :o))
    ale měla jsem štěstí - parkovala jsem jen za jedním rohem a jen mírně do kopce. s věcmi jsem pak chodila z kopce a po rovině - co víc si člověk může přát :o)))

zítra máme ten blešák - mám doma 2-3 ikea tašky věcí na prodej a pak bych měla asi vzít i ten stojan na trička. Nemohl by se někdo stavit u mě ve vršovicích a pomoci mi to odnést na akci? Včera jsem vrátila auto :o(
    akce je od 18h, tak třeba v 17:30 ve vršovicích? prosím pište kdyžtak do mailu ivana@devet-zivotu.cz
    díky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: jak jednou ochutnal karton mlika, tak ho rybicky nemuzou uspokojit
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: No právě holky mi je daly, že to nikdo nežere a já tvrdila že Charlie žere vše. Omyl, rybičky ne :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: Dneska šli tak na odbyt, že pár akcí nebude už nic..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ty rybicky nezere nikdo, ses mohla zeptat))) mam je vzdycky rozkouskovany mezi prknama v podlaze
    BRINA
    BRINA --- ---
    MIAPAKA: to je supr, pozitivni reference jsou nejlepsi reklama
    a to budeme potrebovat, s takovou zasobou :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: Jojo, je z ní celá nadšená. Jinak Charlie zklamal a sušený rybičky nejí, ale fena mu to sebrala a ted to tady preparuje - evidentně ji nechutnají hlavičky a ocásky :) No a tak jsem Charliemu rozdělala nějaký ty pralinky, což asi nepochopil že je k jídlu - je to taková kulička a prohání se tady s tím po celým bytě - takže taky radost :) Tak děkujeme!
    BRINA
    BRINA --- ---
    MIAPAKA: to je ta podlozka do prepravky/polstarek z kramku?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Hermelína dává zelenému polštářku 100 bodů! Její křeslo je tak prý ještě lepší :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska umisten fernet, becher a siroko :-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    tak celkove za 4 kola prani zatim - 1.511.288,- :-)
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    super! Koukám, že v miskách jsou granulky! :) to je paráda :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    503 243!!!! :-))

sme dneska s Tamarix vydelaly na blesaku 900,- byal tam i Mountbatten a ke konci sme se shodly, ze priste to udelame s piknikem, at je vic legrace. na tom nabrezi je ot fakt prijemny..navic kdyz sou farmarsky trhy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam