• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    XZUZANA: já pořád doufám, že se třeba ještě někdo najde :o)
    XZUZANA
    XZUZANA --- ---
    zase at si to nejak nekomplikujes! ja pujdu klidne i sama:-) tak se jeste domluvime, jo:-)?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    XZUZANA: Kolbenka je super nápad - škoda že jsme pryč. Leda bych do zvoláku jela až po obědě - že bych ráno šla s tebou na kolbenku a pak jela rovnou do zvoleněvsi. bych mohla zaparkovat rovnou u tebe u domu, viď?
    tak pokud se nikdo jiný nechytne, tak to uděláme takhle. Dojela bych ráno k tobě autem (i s věcma na prodej) a pak bychom šly prodávat. Cca od 8 do 12 jako obvykle.
    No a po prodeji bych pak jela rovnou stavět (bourat)
    Věci na prodej máš? :o)))
    XZUZANA
    XZUZANA --- ---
    v sobotu nejsem v Praze, takze bohuzel...:-(
    BRINA
    BRINA --- ---
    XZUZANA: a nechces misto kolbenky rano v nedeli jit v sobotu odpo na mirak? :)
    XZUZANA
    XZUZANA --- ---
    treba nekdo jiny se chytne:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    od nas vsichni budou pomahat s pripravou stavby nove karanteny a bouranim stare nepouzivane voliery..a ja si davam dovolenou
    ale kolbenka by byla dobra!
    XZUZANA
    XZUZANA --- ---
    ahoj, pridal by se nekdo na Kolbenku tuto nedeli? Pokud nebude prset, chci vyrazit.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: jj to je mozne, ja jsem vedela predem, ze nemuzu tak jsem to trochu sklila a nenapadlo me treba na ten event pozvat kamosky, co by mohly a sly by i beze me. Bohuzel.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ale FB event na tu akci byl!
    (dokonce dvoji, jeden zmatecny s datem v pondeli:-)) )

Ja jsem bohuzel nedorazila, protoze sem sice kvuli tomu posunula sraz na cviceni o hodinu,jenze v praci zase neco honem honem,takze sem pak dojela na Mirak,kde mi doslo, ze za deset minut mam byt u Staromaku,takze sem vlezla do metra, misto pokracovani Francouzskou:-(
    Esli se povedlo, tak super!
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: fb by byl fajn...aspoň by mi to napsalo email "hele,máš dneska někam jít"
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: pokusim se dotahnout smecku koupechtivich zen, ktere i treba neco pekneho prihodi. Bohuzel jsem vcera nemohla, firemni vecirek. Dej vedet termin, udelej fb event a snad to vyjde. Treba budu moct pomoct i se sapanim veci od tebe tam.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    včerejší bazárek oblečení byl super - přišlo sice jen pár lidí, ale nakoupili a pobavili jsme se :o) máme i pár fotek, jak jsme pozovali ve věcech na prodej - tak možná nějaké i zveřejníme.
    nicméně už jdu plánovat příští termín - bude se tedy konat jednou měsíčně. kavárnička s tím nemá problém. jen zlepšit tu propagaci... :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: týjo, škoda, odpoledne už mám něco domluvený :(
    BRINA
    BRINA --- ---
    v sobotu se s bazárkem chystáme na bleší trh na Náměstí Míru - ráno tam budu já s Ivanou, ale ta musí nejpozději kolem poledne odjet - takže k sobě na odpoledne sháním parťáka - nechcete se někdo přidat? má být krásně, budem chytat bronz :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: kus za 30,-. myslím, že to stojí za zvážení :o)))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: po obdarování Budyho mi zůstaly 3000 Kč :-D já si na sebe nic kupovat nebudu :-D, i kdyby si tam seděla v plavkách .-D
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: a proč neudělat rande v hospůdce hostelu Czech Inn a rovnou okouknout hadry? Rušit vás nebudeme :o))))
    Ale nevaří tam - teda mají pizzu tuším- z mrazáku
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: bohužel jsem měla domluvené rande s kamarádkou asi po pěti letech a jelikož už přijela,tak jí nemůžu poslat zase z prahy domu :-(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: věčná škoda :o(
    a přijdeš aspoň na blešák nebo ani to ne? :o(
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: tak bohužel nemůžu :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam