• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    blbe snasi zmeny. puvodni majitele rikali, ze kdzy se stehovali poprve, tak pet dni nejedl

meli tri kocky - persana, basement cat a cokoladovyho orientalce (toho si brala id Maikor), po porodu se alergie pani pretahla na astma a tezky zachvaty. do ty doby byla alergicka celou dobu, ale stacily ji prasky. kocky byly predevsim jeji nejdriv, pan je ale evidentne taky miloval. v dome vsechno zarizeny pro ne, dali jim na cestu vsechno mozny, skoro jsme se nevesli do auta, zradlo an pul roku dopredu a jeste neco pro utulek. dokonce trvali na tom, ze jim daji i neprany panovy tricka do prepravek, aby mely neco svyho a citily to. jejich oblibeny polstare, kresilko na spani, fatboye na valeni, hracky...
    mam presny instrukce oc ktera kocka rada ji, jak se rada mazli...smutny to bylo
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    hele a jakej ma osud?? persan.. ze se tak boji?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: buh? ti co ho vyslechtili
    jo boji se tak, ze se necha
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Peršani a mopsi jsou podle mě důkazem, že bůh má krutý a zvrácený smysl pro humor.
    Ale alespoň že se kocour nechá česat, ne?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ten persan je hroznej chudak. uz jsem z nej vycesala dve dalsi kocky a porad vypada desne a navic kdyz mi zaleze pod skrin, vyleze celej obalenej prachem atd. (uklizi, to jo)
    a to nemluvim o vmacknutym cumacku a tekoucich ocich
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja myslim, ze i tohle dost vypovida
    BRINA
    BRINA --- ---
    ENKATT: hned jak bude trochu casu, doplnim do Topinkova alba dalsi fotky, dneska to bylo ponekud naroen a nebyl cas
    mozna zitra
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Jak se leci Topinka
    devetzivotu | Popálený kocour Topinka – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Popaleny_kocour_Topinka/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BRINA: dobre se ti poved
    BRINA
    BRINA --- ---
    ale je svym zpusobem roztomilej :)
    jmenuje se Nicholas

ENKATT
    ENKATT --- ---
    EVILMIND: schovava se ve smotcich dratu za pocitacem, leka se sama sebe, nema moc postreh...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako jak konkretne komplikuje? si marne predstavuju, na co by musela kocka bejt chytra, staci umel se tvarit roztomile...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EVILMIND: ze je jinak receno "krapet blbej" coz mu komplikuje zivot. bohuzel to o nem rekli i milujici byvali majitele. ja moc "lehce chytrejsich" persanek teda stejne neznam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: co znamena u kocky "lehce jednodussi"? :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: budeme pro tebe mit aspon cerstve pekne fotky
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Samé dobré zprávy :) Ted se učím na poslední zkoušku, ale nejpozději o víkendu se opět dostanu k inzerci (kterou ted dost zanedbávám). Máca, super!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    taaak nejake novinky od nas
    byly sme ve zvolenevsi, trosku pomoct a hodne fotit. trinoha Deja Vu je ockovana a muez hledat domov pomalu, Topinka se nam hoji a ja sem is dovezla lehce jendodussiho kremoveho persana a cistokrevnou basement cat :-P

devitilety kocour Maca ode me včera nasel domov, coz sem ani necekala
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: možná odpoledne,ale spíš to nevidím...mám hodně práce :-(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: myslím, že pro ilustraci vztahu je to akorát :o)
    tuším, že ode mě si z ruky nikdy nic nevzala :o)
    Dnes budeme na Míráku - nechceš zase zajít? :o) Má být pěkně, doma mám Buffynku... :o)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    pokus o rychlo vyfocení Anče beroucí si z ruky šunku...bojím se té vvelikosti a kvalita hrozná...

100_0289.jpg (938925 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam