• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MIAPAKA:
    GUDRUN:
    holky zítra vyfotím co tam je a nějak se podělíme. s gudrun to máme k sobě kousek, s miapakou zorganizuju nějaký sraz. je tam hlavně černé, průhledné, bílé, pár průhledných barev a dalších barev.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GHOSTDOG: ja s fimem taky delam, rada, a chci se na to vrhnout, ale spis bych treba tvorila nekde dohromady, doma mam porad neco, co me od toho odvadi... v Gruzii jsem delala kocici privesky, celou hlavicku, neni to tak narocny jako ty rezy, vyhrabu fotku vecer...
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: GHOSTDOG: joo, s fimem jsem dřív pracovala, ovšem jen jednoduchý věci spíš jakoby placatý než takovýhle složitosti - na to nemám nervy.. Mám i kočičí vykrajovátko, strojek na nudle (udělá s fima rovnoměrný plát-lepší než válečkem) a tak...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    luxus! Miapaka umi s fimem myslim taky
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    plánuju brože (už jsem pastovala) a pak taky

GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ahoj holky, získala jsem od id ESL tašku fima!!! určitě bych část spotřebovala, ale pokud máte nějakého dalšího fimo tvůrce podělím se.
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    ENKATT: kastruji tam kocky alepson tri rocne..co psala, tak za 500 jednu..tyhle daji taky potom co budou kotatka pryc..no asi nejsou nikoho..davaji jim najist pokazde kdyz na chatu prijedou...

odkaz ji poslu, fotky snad dodam...zatim díky..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BARUSHE: navrhovala bych co nejdriv nehcat vykastrovat ty kocici mamy, jinak to bude brzo to samy. maji majitele?

utulek, ktery je nejblize a mohl by mozna pomoct s levnejam kastracema, pripadne nejak poradit co dal: http://www.nadeje-pro-ctyri-packy.estranky.cz/clanky/kontakty.html
    jsou sikovni a prijemni na komunikaci
    no a pak pokudmozno kotata nafotit. mely by se ted odcervit uz..dost zalezi na otm, co je sestrenice ochotna pro to jeste udelat :-)
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    ENKATT: 12 km za Ledčí nad sázavou, Dobrá voda
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BARUSHE: a kde to je?
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    ahoj, u sestřenice na chalupě se narodily 3 vrhy kotat (dohromady 16 koťatek) nejstarší narozena 1.5., prosím o to kdyby někdo měl zájem piště do pošty, koťatka jsou prý mourovatá, černo-bílá nebo černá. Možný převoz do Prahy...

Sestřenice koťatka umístila k sobě do slamníku, aby je sousedi neutopili.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    uz vidim :-) leskle dlouhe urvane))
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    ENKATT: :)) jsou v orientálnim a sia auditku
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    supeeer)))
    a jeste nejakou fotku orientalky prosim
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Ahoj,
    konečně jsem se polepšila a nafotila nějaký fotky Báry (původně Rani z velvarské devítky), ať vidíte, jak se má. Fotky jsou převážně ležící, můj foťák kočky v pohybu nezvládá :))
    Jo, jinak chci ještě poděkovat za tip na MVDr. Pertu Šulhu, byli jsme u ní cca před měsícem na kastraci a vše super... Krásná cena, milý přístup, Barču jsem si brala po 1,5hod probuzenou tak, že jž na mě koukala z přepravky. Doma byla schopná hned sama chodit, sice vrávoravě, ale nepadala. Nezvracela, nepočůrala se. Druhý den ráno už řádila jak černá rula, lítala bytem a narážela do zdí :)) (chvíli jsem si řikala, jestli jí pani doktorka neudělala lobotomii :)

mimikry

váleníčko

posluhuje mi tu orientálka...

neni to zlý :)
    tak zas příště čááááááu
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAIKA: Šiju kočičí hračky, které se sestávají z malých součástí, a nestíhám - takže kdyby byl někdo ochoten nechat se na některé ty součásti "outsourcovat," zrychlilo by to výrobu. Možnosti jsou dvě: 1) přijet někdy o víkendu na pár hodin ke mně (vesnice ca. 20min za Dejvickou), mám dva stroje, takže bychom mohly šít současně, nebo 2) vzít si ode mě materiál a know-how a šít u sebe na vlastním. Požadované dovednosti - rovný steh. :)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    IVANA_KRTEK: o co jde?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    já šiju, občas, ale teď fakt nestíhám, bohužel ...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    je tu někdo (kromě atuarfik), kdo umí šít na šicím stroji? :o)))
    atu nám dělá hračky, ale ted nestíhá, tak nabízí takový malý "teambuilding" (rozuměj pásovou výrobu) :o)
    termín by byl příští víkend
    je tu někdo k tomuto svolný? já v životě na stroji nešila, tak se do toho nehrnu :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    viděla bych to na út 26 nebo st 27. Pátek mi přijde, že asi moc lidí nedorazí
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: právě to další datum vymýšlím - bude to někdy na konci června - může to být úterý, středa nebo pátek
    tak si vyber :o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam