• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MIAPAKA: Gratulace! :-)) Já budu v sobotu mimo Prahu..
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: V pátek večer jdu slavit státnice a tak v sobotu ráno budu nepoužitelná...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: jak jsi na tom v sobotu? xzuzana shání parťáka na kolbenku a nikdo se zatím nenašel :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Dříve jsem brože dělala - když vyhrabu fotku, to to sem hodím...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LENDULIK: Která kočka není, že? :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GENEVIEVE: me napadly kocici broze s pouzitim kocicich komponentu z ebay a fimem jen dozdobovat, to by se mi libilo...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    mě by se třeba líbila nějaká brož, na klopu saka, kabátu a podobně :-) moc jich nemám a ráda bych je nosila :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdybyste to chteli kombinovat s nejakyma kaminkama a kovem - mam toho kila. komponenty jako kratky ketlovacky, kaminky do prstenu velky, stribrny koncovky...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LENDULIK: No, kočka na placičce a na čelence nebo gumičce do vlasů, proč ne :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ATUARFIK: teoreticky ten "cat cane" složitý není ale složitá je ta redukce (děláš širší náleček, který potom smrskáváš a může dojít k deformaci)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ATUARFIK: nojo ale uznej, ze by mohla byt kocka gansta...:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LENDULIK: Zde návod krok po kroku k té kočce, co postovala Ghostdog: http://www.pcpolyzine.com/0302february/0302catcane.html
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    kdysi jsem delal medvedy....to nemuze byt tezsi!

nebo muzem poprosit macomixe o nejaky design ujete kocky (ne rozjete, ujete) a podle toho to modelovat?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    udelejme fimacky kocky!!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    mno, jedu na skolni sportovni kurz. mohla bych pristi nedeli
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a co tuhle sobotu?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ATUARFIK: kočka byla jen reference z google pics, dělala jsem takové ale tolik se nepovedly.

dílnu klidně můžeme udělat. nemám strojek na nudle ale mám fimo, skleněnou podložku a plánuju koupit starou remosku na pečení. kdyby se vám hodil nějaký víkend tak můžeme u nás (Řevnice)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GUDRUN: A když se to omylem připálí, je z toho chemická zbraň. :)

(Mimochodem, když jsem viděla tu epesní kočku od Ghostdog, vzpomněla jsem si na skleněné věci, které dělá moje kamarádka v Kanadě - princip stejný jako s fimem: http://www.etsy.com/shop/lunacyglass )
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: tim, ze bych to nemela kam nosit vysvetluju, pro to jeste neni hotove.. :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    pojdte udelat hromadnou fimo dilnu... mam par napadu, co chci realizovat, ale nemela bych to kam nosit... a hodily by se ty propriety, co tu nekdo zminoval... :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: velmi podobne, akorat to je povetsinou trosku tuzsi a nikdy se to tak nerozblemca, jako zahrata modelina... pak se to pece v troube.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam