• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: neni ti blbe nejak podezrele dlouho?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: budu se tesit :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Super, diky! Ja jsem momentalne trochu nepouzitelna (kombinace intenzivni kurz + tehotenske bliti 24 hodin denne), ale urcite se, Mrnousi, domluvime na co nejdriv - pres postu tady nebo fb. Ja muzu jenom o vikendech.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: mno,... tak to asi jo... minimálně ten šicí stroj nesyčí, nekouše a neškrábe - a nesnaží se ti utéct. max si něco přišiješ tam kam nemáš :o)
    ale prst se pod to prý nenarve, takže újma na zdraví nehrozí
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: urcite je to snazsi nez naucit se honit plachy kocky po byte a rvat jim do tlamy tabletky :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: no to je mi ale skvělá zpráva :o)
    ATUARFIK - máš tady jednoho dobrovolníka :o)))
    doufám, že se to dá naučit ryhcle
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: ne, ale rad bych se naucil :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: umíš šít na stroji? rovný steh?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    me by to taky zajimalo, i siti i fimo :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hola, tak nám tu nějak vyšuměly dvě akce:
    1) šití na šicím stroji s atuarfik - manufaktura výroby hraček - na jeden den
    2) výroba všeho možného z fima s ghostdog - asi taky manufaktura na jeden den

Nebo mi jen něco uteklo?
    Potřebujete místo? Organizaci? Bohužel neumím ani šít na stroji ani vyrábět z fima, takže nic jiného nabídnout nemůžu :o( Ale hrozně ráda bych, aby to proběhlo - obojí
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: pruhovaný šaty s kočkou se prodaly. My myslíme jiné - zapínací po celé délce, s velkými pruhy :o)
    někdo je schoval asi hned na začátku do kufru. našla jsem je při uklízení - věčná škoda :o)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak jo!
    Sice ty nejvic karnevalovy hadriky se prodaly na fetis bazaru (a taky, imo, mely vyssi hodnotu,za lackovy top-podprdu,ci latexovou minisukni sem chtela 150.Vsak vse (malo:-( ),co sem tam tehdy vybrala, sem poslala kotatum;-) ), ale jak bude dalsi akce v czechinnu, tak, kdyz budu moct, dojdu!

Vcera sem poprvy mohla a stejne sem zas spechala domu, ale odnesla sem si ctyri kousky a dva mam dneska na sobe:-))
    (a pruhovany saty s kocickou, esli ty myslis, ty byly venku, aspon ze zacatku!:-) )
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: takovy hadriky ber urcite, ja si obcas neco tkaovyho koupim a pouzivam na ruzne tematicke karnevaly a vecirky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: to zní hodně zajímavě .o)))
    blešák funguje tak, že kdo co přinese, to se prodává
    včera jsme dorazily s františkou s dvěma kufry a čekaly tam na nás tuším 3 tašky věcí, které lidi přinesli během dne :o)
    Takže prodávat bylo co, ale rádi sortiment obměníme. Ti, co chodí pravidelně, už některé hadříky důvěrně znají - např. pruhované šaty. Ty tentokrát někdo schoval do kufru a našli jsme je až při balení :o( škoda, škoda, třeba by se prodaly :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: Ještě nevím kdy, vzhledem k dnešním událostem bude možná rituál posunut, nebo jmenuji čestným náhradním krmičem jiného člena domácnosti :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Asi se mi podari se zastavit a neco si koupit:-)

A berete hadry do foroty, nebo jich mate dost? Mam tasku veci vhodnych na zly bubudeti(i stareny):-) Nevim ale esli by to bylo prodatelny? Ale sem lina to fotit a hazet na facebooci gothic bazar, tak byste s tim neco trebas trhli?
    Veci v barvach cerna a cerna a cerna a ton cerny:-))))) Sukne, tricka se sitovinou (sitovana), halenky s jakoze fizim apod. .
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: no ale v kolik? když v 19h to začíná a v 19h ty krmíš Hermínu :o)
    vyrazíš až potom?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: akorát ted jsme měli to oblečení sebou na akci v Hradci Králové - byl tam taky blešák. Jinak zůstává to oblečení v hostelu Czech Inn a prodávám jen tam - jednou měsíčně
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MIAPAKA: Šikovní pracovníci, už to mají hotový. Kočkovití říkají, že to tak strašný zase nebylo a myslím že tunáková konzerva ke svačině druhá k večeři to spraví a já večer dorazím :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: prinesu je priste, pokud mi to vyjde, pokud ne, hodim ti je. Az bude termin pristi akce, tak se domluvime. nebo prodavas hadry i jinde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam