• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    KOPRETKA: ufffff.... no tak to držím všechny pěsti, ať se najde!!!!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT: jj zítra se natisknou letáky a hoděj do okolí.. si myslím že pokud jí nehrábne a nebude moc plašit, tak by se mohla stáhnout k nějakému domku s kočkou. páč kočičí společnost vyhledává.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    drzim palce
    dej pak zas vedet jak to pokracuje
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tak a mě se dnes stala hrozná věc..( utekla mi zde před rokem adoptovaná Taita. u Mrače mezi benešovem a prahou. Sem si odskočila na záchod, muž jí mezitím hladil, ale špatně zavřel klec a když sem nastupovala tak okamžitě vyběhla ven přímo do pole s lenem. asi hodinu sme to tam prohledávali ale pak už ani nemnoukala. okolo je hlavní tah tak mám strach aby vyplašená nevběhla tam. ale jinak jsou tam louky a 4 domy se zvířaty, kam sme okamžitě vhodili lístečky, páč sme se nedozvonili. No a muž ted naložil rybu a křupky a vydal se tam jet nocovat a hledat.

tak na nás myslete, at se ten náš kočičí pitomec(sory ale blbější, ale za to vděčnější kočku sem nepoznala) najde.
    druhá kočka tu mnouká a hledá jí. dokonce mě nutila jít znova k autu abych jí ukázala že jsme jí tam nenechali. takže jestli se dnes nejdajde, tak zítra naložíme soničku a jedem to tam vymnoukat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Nojo, když vy po kotěcích velkoobchodních baleních i nakupujete...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    musime, jinak by nebylo misto na kotata
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Devět životů už umisťuje kočky pouze ve velkoobchodním balení? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdyz mame ten svatek :-)

dneska rano jsem umistila Houstona a Mayday. spolecne. do statku na kokorinsku plnyho mysic a plchu a dalsich hlodavcu, kde je hektrava zahrada s kusem lesa a vsechny mistnosti jsou propojeny kocicima dvirkama po byvalych obyvatelkach mysilvkach :-)

a ivana vcera umistila Hikera, Alley a Ramblera - společně!!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to napis primarne tomu, kd ti je tak poslal
    ja mam treba veci od grafiku v psd (pro tisk, co neotevru)- coz je fotokram a pak verzi v jpg, abych is je mohla prohlidnout

jo a ted jsem zkousela paint pro, coz je free a zda se, ze to je velmi srozumitelne i vcetne vrstev
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: aldemik napsáno :o)

a mám dotaz na ty, co tu řeší různé grafické programy. mám obrázky na tisk ve formátu cdr a paní z tiskárny to nemůže otevřít a prosí mě o přeuložení do jiného formátu. já to doma ani v práci samo neotevřu, takže byl by tu nějaký dobrovolník, kterému bych to poslala a on by to uložil třeba jako pdf?
    předem díky :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: Ivana to ma na starosti, ozve se. diky

2.7. byla u domu na Francouzské na Kladně nalezena černobílá kočka, podle nálezkyně asi 4 měsíce staré kotě. Čistá, zdravá a zvyklá na lidi.
    kontakt: info@devet-zivotu.cz nebo tel.:733 550 296

ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: V podstatě by to znamenalo, že byste si jednou za třeba čtrnáct dní přijely pro pytel-dva-tři oblečení, bot, kabelek atp. Auto nemáme, takže my vozit němůžem...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Holky, chci se zeptat - kamarádka nebo taková lepší známá má sekáč, který žije z výkupů do komise s tím, že když se to do měsíce-dvou neprodá a ten člověk, co to tam dal, to nechce zpátky, dává to na charitu. Nechcete tyhle věci odebírat? Myslím, že by se to mohlo na blešácích a pod prodat - několikrát jsme nad tím uvažovaly, že by z toho mohl šikovně vyžít ještě někdo další... Je to Praha 6.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mne s tim nejde nic delat :-)))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: callisto? tyjo to si nevybavuju, sem to rok nevidela... na ozdobu nebude...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: ok, ja stejne jeste cekam na scvaleni textu od briny
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: zitra budu v Praze,.ale ne v praci:-) Takze se bud sejdem zitra nejak nekdy nekde v centru, nebo od pondeli nejak mi je priblizis k praci.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: jsou to cb letaky, jen bych je dala na barevny papir - zitra muzu donest do zasoby
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GUDRUN: je na fotky ve smyslu grafiky, ne upravy fotek po vyfoceni. Vsechny ty filtry, retuse, to by snad fotograf delat nemel, vzdyt je to hnus, co pak leze kazdy pipi z fotaku.
    Na letaky pouzivam bud ten,nebo ad.illustrator.
    ENKATT: zjistim, jak budu v praci. Je to hodne bsrevny? Min barev a/nebo min letaku muzu vytidknout na barevny inkoustovce, co mam na stole. Z ty skvely velky laserovy musim ocihnout teren:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GUDRUN: zoner mam stazenej a chystam se na nej. co ten pas barev dol? to je jen na ozdobu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam