• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: psst ja to chtela brine sdelit az v nejaky citlivy chvili)))) a pekne s omackou, ze sis pohladil Despair a dostal pusinky
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: to Barush Kalivodova :))

uvidime, jak to dopadne .. dnesek zatim vypada dobre, po super dobrem obede jsem dostal dve pusinky od Despair, tak to by bylo, aby to neprineslo stesti :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je pitomy, ze to nejde sdilet strankou, tzn musela sem na nasi stranku dat odkaz na odkaz na my zdi ((( je mi jasny, ez pulka lidi bude klikat na to se mi libi na fotce..ale treba prekvapej
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    naskocil dalsi))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: ja jsem ted hlasoval, tak doufam, ze ten treti je muj ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LENDULIK: neudela se to pozdejc? nebo znova, koukam ze mame 3 body, coz pred chvilkou nebylo
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    hele ja jsem vam dala hlas a on se nepripocital....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    soutezime o chovatelske potreby v soutezi tchibo
    s mrnousovym svolenim jsem pouzila provarenou fotku xpecka s hrochem..dik predem za kazdy hlas

http://www.facebook.com/TchiboCeskarepublika?sk=app_346525255424841&app_data=image_3049
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: asi bych mohla az v to zari, tj.8.9. Tak si mne, predbezne, napis.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ad blešák na Tylově náměstí - už se přihlásila jedna dobrovolnice - Věra. TAk ještě někoho k ní :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a jen připomínám, že příští čtvrtek 26.7. je blešák oblečení - zase v Hostelu na Francouzské :o) těším se na všechny
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    prosba pro všechny - nešel by někdo někdy na některý z blešáků? Věcí na prodej máme spoustu, ale kvůli stavbě karantény bohužel nejsme schopny pokrýt z našich řad účast.
    vždy druhou sobotu v měsíci na náplavce a poslední sobotu v měsíci nás Rada MČ Prahy 2 bohužel nechce nechat na náměstí Míru, takže Tylovo náměstí nebo náplavka.
    28.7.2012 - Tylovo náměstí
    11.8.2012 - Náplavka pod Palackého náměstím
    25.8.2012 - Tylovo náměstí
    8.9.2012 - Náplavka pod Palackého náměstím

vždy je to od 9h. Tuším, že do 16 nebo 17h, ale klidně můžete odejít i dřív, pokud máte již něco naplánovaného :o)
    předem díky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: tak to se muzes stavit. zbytek dostatens pozdeji, neb charles s Dianou marodi a ostatni jeste ceka ockovani, nebo jsou na ne rezerve
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    MRNOUS: :-))))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    no ja myslim ze by se mi hodila kotata s nasledujicimi jmeny:

Bordó Ručník
    Letní Peřina (ale takove prerostle 2x2 metry kotě, aby na to pasovala přepravka, teda povlečení:))
    Malý Talířek a pár jeho sourozenců

:)))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    EVILMIND: No však! To jsou jména pro novou várku koťat - Peřina, Ručník a Miska.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    urcite myslel sortiment kotat ;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: periny, rucnik, keramicky misky a leccos dalsiho
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: a jaky mate sortiment? :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: jakozot depozitum mas taky narok - potrebuejs neco? jo a hlavne dostanes uz ty kotata nejaky!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam