• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: tak to se muzes stavit. zbytek dostatens pozdeji, neb charles s Dianou marodi a ostatni jeste ceka ockovani, nebo jsou na ne rezerve
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    MRNOUS: :-))))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    no ja myslim ze by se mi hodila kotata s nasledujicimi jmeny:

Bordó Ručník
    Letní Peřina (ale takove prerostle 2x2 metry kotě, aby na to pasovala přepravka, teda povlečení:))
    Malý Talířek a pár jeho sourozenců

:)))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    EVILMIND: No však! To jsou jména pro novou várku koťat - Peřina, Ručník a Miska.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    urcite myslel sortiment kotat ;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: periny, rucnik, keramicky misky a leccos dalsiho
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: a jaky mate sortiment? :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: jakozot depozitum mas taky narok - potrebuejs neco? jo a hlavne dostanes uz ty kotata nejaky!!!
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    by me teda zajimalo, co a jak a kde a proc rabujete :)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jo - prostě skladový ráj :o)
    ulovila sjem lampičku a skvělou vývrtku na víno :o) díííky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TYRKYS2: no ot jeste hodne osob potesi az je zacnu otvirat, ale spis ta sada hrncu - coz je vlastne i pro kocky, ktery budou mit maso vareny v novym nadobi :-)) a taky ty periny, co mame ted kazda rezervni, az nam zase nejaka kocka pocura ty nase (idealne ve spanku, ze)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: "a samozrejme to potesilo i par soukromych osob" myšleno vína a rumy :-D

Mám strašnou radost!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zatim to pomohlo nam, pak v chranenem bydleni a dennim stacionari:http://www.pohoda-help.cz , v baru zamestnavajicim lidi s mentalnim postizenim http://barbilavrana.cz , pribude nejake volnocasove centrum, dalsi utulek pro kocky, afgansti uprchlici o ktere se stara sdruzeni Berkat, snad Dogpoint a samozrejme to potesilo i par soukromych osob
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: před určitými kolegy jsem zdůraznila kočky, před jinými postižené - všichni jsou happy :-D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TYRKYS2: tyjo a vsichni kolem se boji, kdy nam to zatrhnou to rabovani :-))))
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: všichni v offisu jsou nadšeni :-) Ten e-mail/letter s poděkováním šéfovi prý bude fajn, doladíme zítra ;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TYRKYS2: cetla jsem :-) tkaze zavest si tabulku a denne vazit

uff ot zas bude zitra sichta
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: nz! A pokud ta Tesco váha funguje, tak má Miluška 700g!
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: je mi to jasny.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: uspesny :-)

TRAMIN: nestihame ani co musime ted tak uplne (((

dnes jsem s krtkem stravila vetsinu dne v jendom moc peknem skladu v centru prahy a odvazely jsme periny, rucniky, cistici prostedky, ale i koberce, luxy, mopy, lampicky a spoustu uzitecnych veci do depozit, karanteny (uuuzasny stolecek a policky atd) a taky do kramku diiiiiky TYRKYS2 ...zitra pokracujeme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam