• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    papiru mame dost, i barevnyho, dik
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    mámz v práci docela kvantum odstřižků čistého papíru...tak velikost maximálně A5 a trochu užšíé...nespotřebuje to někdo? Pro děti na malování, jako šmíráky...produkuju jich několik týdně a vyhazovat to nebudu...zatím skladem
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    odepsali z té Naděje, že oblečení můžeme donést kdykoliv :o) takže příště to doneseme tam - pokud si nepřijde jiný zájemce. :o) Včera jsme naplnily krosnu, která pokračovala do Romodromu, ale na celou jednu tašku jsme zapomněly, tak zase bude materiál.
    Příští - srpnový - termín bych dala od dřívější hodiny a zaměřila ho i na maminy s dětmi - dětské oblečení. Co vy na to?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    aaa zrovna si to tady cte jeden clovek se slabosti pro bilorezave kocky - koukej do alba z dneska, pozuje tam jeden takovy pekny kocour :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    neco z dneska v obsazeni ja, GHOSTDOG, BOUCNER, MIAPAKA, KOPRETKA + mala kopretka
    devetzivotu | Červencový náušnicový workshop – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Cervencovy_nausnicovy_workshop/
    zvladli sme nepochopitelnym zpusobem fimo, udelali spoustu polotovaru na origami nausnice a naucili se filcovani au au
    zavrseno kocicim blesakem v czech innu
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Tak ona si nakonec prý přijede osobně rovnou tam. S krosnou! ;-))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    super - já tam taky včera dotáhla věci - velký kufr. Myslím, že všechny věci máme v tom kumbálku pro úschovu zavazadel .o)
    takže by to mělo vyjít - snad nezapomenu - kdyžtak si pro ní dojdem až dorazíš, ale předpokládám, že tu sklerozu ještě tak hroznou nemám
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: lepe volat.
    nechala jsem tam v uschovne v hotelu takovou stribrnou tasku plnou veci. Je v zamykacim boxu, ukladala mi to tam takova utla brunetka s culikem, cizinka. Pry vam to vydaji, ale musite si rict. Neni to v baru, ale v uschovne zavazadel pro nastevniky hotelu. Tasku prosim opatrujte, tu chci zpet, prijdu cca v pul osme nebo tak, jak to vyjde. Dik.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: jé, no to je super - to je fakt blízko a koukám, že mají nepřetržitý provoz :o) Napsala jsem jim, jestli můžeme něco přinést, tak sand se ozvou
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: chápu to správně, že si něco z hotelu odneseš? :o))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: ok. uvidime jak to bude vypadat s nabidkou za mesic. ale Tortila by se mi libila
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Já jsem slíbila nějaké námi vyřazené oblečení donést známé, co dělá v Romodromu. Taky budou dělat hadrářský bazárek. :-) Dorazím na sedmou do hotelu.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: mnam :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: ted jsou presunuty od nalezcu, z kralikarny ci co to bylo, do karanteny ve zvolenevsi
    v sobotu se maji ockovat. puvodne byla dve zamluvena, ale pani si vzala kotat jinde. takze a to Mrnous jeste nevi - cca 8.8. muzou jit do depozita k nemu :-) tak zni plan
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    u koho bydli mexicka kotata?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: hele, mnohem bliz je zenskej azylovej dum Nadeje, tam taky berou, Rybalkova 31 a rozdeli do vsechno domu Nadeje

Dům Naděje Praha-Vršovice | Naděje
    http://www.nadeje.cz/index.php?q=node/50
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no já uvidím, jak mě bude, že bych se stavila
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: jo jo - jde to. klidně to tam hod kdykoliv. většina personálu už ví. a určitě chceme. ve čtvrtek uděláme zase probírku věcí, které jsou tam bud moc dlouho nebo se nám zdají dost jeté - ty odnesu do charity na kohinor - našla jsem kontejner na oblečení :o)
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: nemas co organizovat co ... ja jsem po lobotomii tatranskym cajem takze nevim nic -=]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to vi ivana. mame ted poradu, ozve se. jenom ja predstiram zapisovani a pritom se flakam po netu (neb se me zatim nic netyka.chjo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam