• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: ja mam nahradni vsechno :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    o víkendu je zase bleší trh na náplavce a nikdo z nás 4 nemůže. jak jste na tom vy ostatní? :o) tamarix má spoustu věcí ve sklepě :o)))

Vážení návštěvníci a prodejci Pravého blešího trhu,
    chceme Vás pozvat na již tradiční bleší trh tuto druhou sobotu v měsíci 11.08.2012 na náplavku u Výtoně - Rašínovo nábřeží. Trh začíná od 9.00 hod a končí v 16.00 hod.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: tady je třeba upřesnit, že mrňous má náhradní peřinu, ne koťata :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: ja taky fasovala. diky tyrkys2
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: diky tobe :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: no co, mas nahradni :-)))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: to budu delat dneska, oblejzat a ocuchavat byt a uklizet a prat .. nechal jsem je dneska na volno, at si to tam beze me v klidu prozkoumaj :) cekam minimalne pocuranou perinu ..

zadny fotky zatim, pri cvaknuti spouste kotata zdrhaj :)
    ale s obema jsem si vcera o pulnoci poradne vyhral s mavatkem, takze muzu zodpovedne prohlasit, ze krome te plachosti a maleho odpadu v zachode jsou to naprosto normalni zdrava hrava kotata :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: jen jedna hrudka v záchodě? a podíval ses i jinam? :o))) s octem v ruce :o)))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    hmm tak jak jsem rikal .. Tortilla si hraje, min se boji, i jsem si ji pekne pohladil a pochoval .. Nacho je straspytel, co se schovava za sestru .. granule pres den ubyly, i voda ubyla (nebo to rozlili), takze aspon nekdo ji, ale na zachode nic moc teda, pres noc vubec nic a od rana jen jedna pocurana hrudka .. tak nevim nevim ..

ted jsou pusteny na volno, ven ze svyho pokoje nelezou, to se boji, Hroch je tam ocumuje, ostatni kluci nahlidli a pak zase sli pryc, zadne emoce tak ci onak ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BRINA: to je radost mit tkaovy kotata v depozitu

ja se dnes pokusim vyfotit prirustek. no a paja s barcou uz jsou z domu :-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ale asi to nebude lehky, jsuo takovi plassi .. a opet se potvrzuje teorie, ze holky jsou napred .. Tortilla se min boji, vic je zvedava a vic si chce hrat .. a Nacho se za ni krci a schovava se za ni, malem jak za mamino sukne :))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    BRINA: supeer :)

no ja to mexiko asi dneska taky na chvili vypustim do prostoru a uvidim :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    a Maurice overoval, jestli plys na skrabadle je dostatecne chutny

BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: u me naprosta pohoda, barry a maurice byli hned jako doma, z prepravky vylezli za mohutneho predeni a to jim vydrzelo, i kdyz na ne max na uvitanou zasycel, hned sli prozkoumat byt a uz jsou tu jako doma, neuveritelny, vic takovejch :)
    a jsou to vzorny kluci, dohlizej na domacnost, Barry uz zkontroloval pradelni snuru

ADITU
    ADITU --- ---
    Pe-Mi
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    joo Odor Zero .. to chci taky koupit ale jsem linej zajit do ty Teta drogerie nebo kde to pouze maji a jinde ne ..

ENKATT: huraaaa, Paja bude mit novy domov :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: hele zkus to odor zero. to je na bazi nejakych mikroorganismu a fakt to vyrere i do hloubky kam se nedostanes......
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a drzte palce, dneska by mel jit Paja i Barcelona :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    muj problem se jmenuje koupelnova skrinka. tma smeruji ma podezreni. jenze na ni je umyvadloa hybat s ni tudiz nejde moc..leda ot nalejt pod ni
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jsou to zvířátka šikovný :o) nám kdysi chodili k počítači - pod tu bednu. zrovna nedávno jsem ho luxovala a koukala jak je dole zrezlý ten obal :o) než jsme si toho všimli, tak to takhle zlikvidovali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam