• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: super
    tak to jsem na ten dnešek zvědavá - jablka jsou v autě, snažím se tu uklidit a připravit to tu a jak začnou chodit lidi, tak už to pojede asi až do večera.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Není problém, zítra se domluvíme...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a ještě jedna prosbička - potřebovala bych v pondělí odpol (v cca 16:15) vyzvednout od jedné paní andělské oblečení na focení kalendáře - na Florenci.
    Já to nestíhám ani náhodou, tak nemohl byste mi někdo pomoci a vyzvednout to za mě - s tím, že bychom se k večeru někde spolu potkaly a já bych si to převzala?
    dííííky předem
    v úterý už fotíme a jindy se s tou holčinou nepotkám
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ehm... kdo nemá v neděli co dělat? :o)))
    ve Vršovickém depozitu se budou zpracovávat jablka.

V sobotu bych domů přivezla kvantum jablek, které je třeba v neděli zpracovat.
    Jedná se o mytí, krájení, strouhání (v mixéru), ždímání, pytlíkování a mražení jablek :o)))
    Je to špinavá práce plná jablečné šťávy - doporučuji vzít si sebou prázdné plastové lahve na jablečný mošt, který při této činnosti vzniká :o)

Není to těžká práce, ale je toho hodně a v malém počtu je to pak úmorné. V minulém roce jsme to pojali jako několikavečerový dýchánek a byla legrace. Tentokrát bych to ráda zvládla za jeden den.
    Tak kdo se hlásí jako dobrovolník? K pití bude jablečný mošt a pro oběd si můžeme skočit naproti do číny :o)
    Já tam budu celý den a budu ráda za každou pomocnou ruku. Pomáhat budou asi i koťata, kterých tam pár je :o)

Odměnou vám bude jablečný mošt a pocit z dobře odvedené práce. Veškerý výtěžek z takto zpracovaných jablek jde na péči o opuštěné kočky :o))) (jak jinak, že?)

prosím do pošty - ideálně na mail ivana@devet-zivotu.cz
    Začnu tak v 9-10 hodin a dokud to nebude, tak bych neměla přestat :o)))
    zatím mám jisté 3 dobrovolnice, tak kdyby náhodou někdo nevěděl co v neděli, tak ve vršovicích je jablečnej mejdan :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jeste jedna reklama na nase kotata
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Já se musím podívat na zkoušky na vs, než slibim, že dojdu....zítra budu vědět
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    skvele.
    Boucner? jdes s naaaama zase?

MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: no jasně, jarmark si nemůžu nechat ujít!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: nevime o nem, tam musime!
    pujdes taky?
    a pisu si te :-)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: téda, to je škoda, že je to v jeden den. Ale za mě vítězí tradiční Sen zvířat, na ten už se těším půl roku :) Takže tam se mnou můžete počítat.

Jo a 8.září je Jarmark OnaDnes.cz - jdete? http://ona.idnes.cz/jarmark-crh-/spolecnost.aspx?c=A120822_143825_spolecnost_job
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: to nevim -=]]] ja su pryc ...

diky vam ... mam krasne veci do meho chudeho satnicku .. diky dik -=]]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    v sobotu 22. zari jsme se rozhodli zvladnout vic veci najednou. kona se totiz vic veci, ktere stoji zato!
    jsme pozvani na sen zvirat, cyklojizdu, aneb zazit mesto jinak a odedneska i na svetovy den zvirat poradany u kafe na pul cesty nadaci na ochranu zvirat

kdo nam pomuze to zvladnout? :-))) alespon ty druhe dve akce...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    vubec, ale doufam, ze se ot proda :-) diky
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Neznáte někoho, kdo by využíval produkty společnosti AKUNA? Jedná se o bylinné přípravky a různé doplňky. Hodila jsem to do inzerce [ OFFERINGNABÍZÍM: ALVEO bylinný preparát (P.C. cca 1 300 Kč) od společnosti AKUNA / Praha / 500 CZK ] s tím, že výtěžek půjde na kočky..
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: jo tak to je hodně vtipný :o) jsem úplně zapomněla že jsi na dovolený a divila jsem se, proč mi nereaguješ na poštu :o)))) tak super - pá zítra

MIAPAKA: klidně někdy přijď - budeme brečet spolu :o))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja dorazim na zacatek, v pul sedm mam byt na letny
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Zítra prilitam kolem poledne, stihnu bazaher v hotelu s přípravou i balenim....píšu z telefonu takže Ivco, snad si na mikinu vzpomenu v tom kvaou, určitě ale zavolám kvůli domluvě, tak.se ještě pripomen
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ale ona pred sebou uz moc dlouhy zivot nema. bez ohledu na to, co zkusime. o tom to je. nema smysl ptat se dal " a co prasky?" "a co operace a co...."
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    ENKATT: ale celoživotne? to je takoví rybí no ...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MAIKA: prasky cpat koser je, pokud by mohly pomoct
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    ENKATT: hm, to je blby, a prasky do ni cpat taky nejni moc košer no, skoda :(, ale tak ona to da ne :) doufam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam