• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BRINA
    BRINA --- ---
    do noveho domova spolu prave cestuji Hermelin s Mauricem - a budou bydlet v nyxacke rodine :))
    BRINA
    BRINA --- ---
    vanocni trhy by byly skvely
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: no uvidíme kolik se vybere ale něco by to být mělo.

plus se snažím prosadit 9 životů na vánočních trzích. pokud by vyšlo tak bych mohla dodat i obsluhu stánku.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: to by prece byla pro nas reklama :-) a tolik penez nam neda jentak nekdo
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: určitě nevadilo :o)
    pošlu odpol
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    díky! anna.schlindenbuch@vodafone.com

Doufám, že to klapne. byl to trochu porod tady prosadit. Vadilo by vám potom kdyby jste byli na dstránkách nadace spolupracujeme s...?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    zní to totiž suprově :o) díky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: logo ti pošlu mailem, když mi ho napíšeš :o)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Holky mám na vás prosbu - existuje výroční zpráva 2011? pokud ano mohli byste mi ji poskytnout? Konečně se blíží k realizaci u mě v práci (Vodafone) akce na kterou mě přivedla Františka = Pečení pro neziskovky. Jednoduchý princip - pekařky a pekaři napečou a přinesou své výrobky. Mlsní kolegové si koupí snídani. Výtěžek jde na vybranou neziskovku. Samozřejmě jsem se snažila prosadit 9 životů, což se povedlo částečně (ale vzhledem k neziskovkám které VF doteď podporoval to považuju za úspěch) - vybírat se bude na 4 různé neziskovky a 9ž bude jedna z nich. Nejoptimistější odhad je, že by akce mohla vynést 12.000 Kč. Ty by dorovnala Nadace VF na dvojnásobek = 24.000 ovšem děleno 4 organizacemu. Já vím plivnutí, ale alespoň něco. Co vy na to? Od vás by mi stačila ta výročka, logo a potom ideálně letáky, kteři by si mohli odnést zájemci.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: za chvíli bude jako pejr u enkatt :o))

ADITU: buffy špatný :o( nechce jíst. ale díky za fotky - ty jsou úžasný. ted zrovna Buffy leží v předsíni schoulená v mojí mikině na botníku. moc se jí nechce být sama v ložnici. tak snad mi odpustí, že si jí sem vezmu na noc - abych viděla jestli něco jí a jestli chodí na záchod. Je to prďošek :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    BRINA: :)))

jako me osobne je to fuk, ale Zofka zacina byt nervni a agresivni po cim dal delsi casove useky ..
    BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: :))) naprosto te chapu, mam doma ted 7 kotat, coz je velmi vyjimecny stav, a prazdniny bych taky brala :))
    jako jsou sladky a vsechno, ale jsou VSUDE!! :))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ofiko prohlaseni - az odevzdame Nacho s Tortillou pristi pondeli, budem potrebovat depozitni prazdniny, aspon na chvili .. samozrejme v pripade potreby a nouze nejvyssi se postarame o nejaky kotata/kocky, ale jinak v zajmu zachovani dusevniho zdravi Zofky a tim i meho, budem potrebovat pauzu .. :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    coz jsem doted nepochopila, proc se priznavaly... :)

co Buffy? porad stejny?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jo, ale já ho zpočátku inzerovala taky jako Maigreta, než jsem přinesla to CD z druhého pokoje :o)
    myslím, že v tom Maigretovi vyhmátli toho vraha právě kvůli tomu jeho obleku - jak z něj ztratil knoflík :o) tak ho zatkli a pak se událo ještě jedno napadení. chvíli to vypadalo, že zatkli špatného, ale pak se přiznaly ty ženský :o)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ten druhej pribeh byl Chandler, ne? :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    myslíš ten s těma zabitejma ženskejma nebo ten druhej, kde byl na začátku zabitej kamarád policajta a pak se ukázalo, že v tom jsou drogy? :o)
    ADITU
    ADITU --- ---
    to jsem sacovala, ze se do jedny vejde vic, spis tak 30kg... kazdopadne dobra prace : jenom skoda, ze jsem nejak nikdy nepochytila prostredek toho Maigretova pribehu. asi mikrospanek nebo co ... :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tip byl 100kg :o)) 4 ikea tašky po cca 25 kilech
    to tipnul ten kluk, co si přišel pro Míšu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam