• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EVILMIND: no tu fotku sem vygooglila, neb sem hledala neco s oblecenyho. delamuz asi ctvrtej letak na blesak a prislo mi logicky mit tam vzdyckxy obleceny kocky. ja jiank tyhle kocici weby moc nesleduju (krom utulkovejch), mam rada jen lolcats, treba simons cat absolutn nesnasim a tak o oskarovi vim, jen ze existuje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: Nevim, jestli tyhle modne odeny kocky mas jako vlastni napad, ale podobnejch je ted spousta, je to nejaka charitativni akce majitelu toho slepeho Oskara. Kazdopadne ty kocky v kravatach vypadaji vic sexy nez lidi... ;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    :-))) a pozvracene
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: a jako prosincovou fotku pak ukazat ty hromady obvazu a prazdnych lahvi od betadiny a jodisolu a rozervane oblecky...? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ADITU: letos budou herci
    ale jako laka me napad udelat kocicky v obleccich))
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: skoro by se chtelo rict, ze skoda ... taky mohly bejt letos pokerovany zensky, kdyz ted byli chlapi ... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: nas kalendar uz je skoro cely nafoceny a bude taky originalni, i kdyz normalnejsi nez vloni
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: to je parádní pozvánka! by mě bavil takjový kalendář
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Ráda bych, ale pořád je spousta dalších akcí, s rodinou či přáteli dlouho neviděnými. Jsem hrozná, vím..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nojo, ja si rada hraju
    co ty, pujdes s nama na nejak ty akce v zari? :-))
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: :-))))))))))) Františka si hrála? Super!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LENDULIK: zuzka z wave, znam - napisu ji
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    pise pani na kocici prani na FB - Zuzana Rejchová
    AHOJ, MÁM PROSBU A VZPOMNĚLA JSEM SI NA VÁS. KAMARÁDCE VÁŽNĚ ONEMOCNĚLA TETA, ZACHRÁNKYNĚ KOČEK, JE V NEMOCNICI A KOČKY ZŮSTALY DOMA, NENÍ V MOCI MOJÍ KAMARÁDKY SE O NĚ JEZDIT STARAT A NEMŮŽE SI JE VZÍT. NECHCI, ABY JE VOZILA DO MĚCHOLUP...NENAŠLY BY DOMOV U VÁS - JSOU MLADÉ, KASTROVANÉ. DÍKY ZA ODPOVĚĎ, ZUZANA,RADIO WAVE
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TYRKYS2: díky
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    IVANA_KRTEK: ajaj, moje oblíbenkyně :-( Moc jí držím palce!
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: krásný!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Jsem mene nemozna, ale produktivitu mam na 0 - zvladnu tak akorat chodit do prace a okounet na nyxu. Myslim na vas a s kazdym novym vikendem mam velke plany, a pak pulku prospim, totez ve vsedni den, prijdu z prace, padnu, spim. Ale musim se uz konecne prinutit! :(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: tak daleko sem ve svych statistikach nedosla!!!!
    jak jsi na tom vubec? uz neni blbe? hrozne nam chybi tve santove hracky
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Umistene + rezervovane = dabelskych 66.6%! Klobouk dolu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam