• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    IVANA_KRTEK: je mi to moc lito... byla jedinecna...
    ADITU
    ADITU --- ---
    IVANA_KRTEK: :( chudacek, snad uz ji je lip...
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: To je mi líto. Zase bulím. I včera jak jsme se o tom bavily, tak jsem měla slzy na krajíčku. Drž se.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IVANA_KRTEK: :( achjo ... RIP
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Holky, nehodily by se vam na blesak tyhle veci http://lenkaso.rajce.idnes.cz/abcd#DSC00356.jpg ?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Buffy jsem dnes večer byla nechat uspat :o( čest její památce
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Nacho i Tortilla umístěni :o) na poslední chvíli na Miss kočka
    Haribo jde do nového domova příští týden.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: kdyz budou chtit, tak jo :) a hlavne kdyz budou chtit pochovat nebo se budou v kleci nudit .. nebo si je bude chtit nekdo pohladit a oni se nechaj ... lepsi je mit na spagatku :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ty je tam hodláš nechat procházet na kšírkách, či co? :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    tak jsem naistaloval ksirky .. Nacho ma cervenej, Tortilla modrej :) uvidime, jestli to v nich vydrzi .. :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: diky, uz si to tisknu a muzu jit domu zacit balit na zitrek :) a trenovat predvani na voditku :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    jinak tady jsou ty popisky, pro pripadne pouziti na web:

Tortilla:
    Tortilla pochází z nevyhovujících podmínek, teď bydlí v našem depozitu. Jako správné kotě je velmi zvědavá a hravá a po počátečním ostychu též velmi mazlivá, často vyhledává kontakt a ráda sedí na klíně. Je ještě trochu hubená, ale má velký apetit (v jídle nevybíravá, zvyklá na kvalitní granule a kapsičky). Do nového domova (byt popř. dům s bezpečným výběhem) by nejradši šla se svým bráškou či uvítala jinou kočku jako parťáka na hraní.

Nacho:
    Nacho pochází z nevyhovujících podmínek, teď bydlí v našem depozitu. Z počátku trochu plachý, ale jinak též velmi zvědavý a hravý, a při hlazení vrní jak traktůrek. Potřebuje trpělivější rodinu co mu dát dost času na adaptaci a též ho pořádně vykrmí, je ještě dost hubený (v jídle nevybíravý, zvyklý na kvalitní granule a kapsičky). Do nového domova (byt popř. dům s bezpečným výběhem) by nejradši šel se svojí sestrou, na kterou je zvyklý, případně by uvítal další kočku jako parťáka na hraní.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    pomoooc ..

pripravuju si papiry na zitrek a neumim si stahnout soubor zdravotni karty ci to editovat pres web .. potrebuju smazat v kolonce umisteni datum ..
    MIMA
    MIMA --- ---
    Tak to se těším, ještě jsem "kočičí kočárek" v reálu neviděla :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jsme s mrňousem domluvení, takže v pohodě. přijede jako správný otec od spousty dětí s kočárkem :o))) škoda, že se na péči o kočky nedá brát ta rodičovská dovolená :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    Mam nahradni prepravku po Zofkovi, takovou mensi:-) vejde se do kocarku:-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    i kdyz ja jsem od tebe tu prepravku tehdy odvezla, vid? sakrys :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    ale nezapomen, ze kotata pak v necem musime odvezt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam