• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: muzu ti dat klice a ty mi je vratis az pujdes na deskohrani
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: jasně, to by šlo, akorát nevím co s tím co neprodám, abych to netáhla zase přes celou prahu domu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja chtela zrovan zacit shanet dobrovolniky - poslala mi to toiz marketa a tka jsme nejdriv zkousela Tamarix, a ta nemuze
    ja tu mam leccos, problem je, ze jdu na deskohrani - muzes to tu nabrat v sobotu rano? okolo 9 - pak jedu makat do tyrsaku
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: super - jsi úžasná. věcí v bazárku máme kvanta a je potřeba, aby to někdo začal prodávat :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    V sobotu je v košířích blešák
    http://www.facebook.com/pages/Ko%C5%A1%C3%AD%C5%99sk%C3%A1-Cibula%C4%8Dka/420670417990951

Původně jsem se chtěla stavit na deskohraní, ale to můžu snad v neděli. Věci na prodej tu mám (hlavně hračky, nějaké kuchařky, hrací skřínku), ale není toho moc-tak jedna velká taška.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hlavně, aby to bylo nový a nemělo to žmolky či kočičí chlupy :o) z toho se pak šít na prodej nic nedá - díky

MIAPAKA: ach jo - ale co naděláš... nic
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nemate nekdo prosim navic zbytecne nove deky? sijeme z nich obaly na prepravky a podlozky, ktery pak prodavame v kramku..tak kdyby nahodou..nebo nejakou metraz i
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: to je bohužel už minimálně třetí věc že sortimentu. Nenadělás nic. Co se krmení týká, pro toulavé ok. Jen těch 24kg prosleho psího nutramu bylo za děkuju teda. Ale i s tím jsme si poradili... A mám nový objev v německu kromě levnýchdm konzerv mají super dezinfekci do prádla a i spreje. Vezu toho dvě velký tašky
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Sice neumistovalo, ale zase krámek něco vydělal a Ibex si odvážela plný auto krmení.

Akorát mě štve, že Srdcem pro kočky po našem úspěchu kočičích štěstíček nápad kopíruje..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: Aha, tak to jo ... no dobře jste udělali, my tam měli asi 20 koček a nic ... teda pár si jich lidi zarezerovovalo, takže nakonec jsou snad tři umístění, díky tomu, ale stejně teda bííída. Příště na to fakt prdim.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: my tam měly jen baru. Neměli jsme zvířata o by stihala s očkováním. Vinor je slabá vždy. Letos ještě víc
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Holky, umístili jste vlastně někoho před týdnem ve Vinoři? Nebo stejná bída jako u nás?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska jsme byly s ivanou ve zvolenevsi trosku pomoct a tak vubec, takze jsme trosku fotila kotata. mame zase nejake moc pekne prirustky
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Kotata_2012_-_prehled/# -tady jsou vsechny co ted mame v peci, i ta umistena od zacatku leta

ENKATT
    ENKATT --- ---
    prave spoustime sbirku na vybaveni nasi nove karanteny a budem moc radi za vasi pomoc
    http://www.facebook.com/events/422658841117210/
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    teda od 17h (né od 19h)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    kdo by měl zájem, tak prosím mě do pošty :o)
    tak jedna žhavá novinka :o)))
    kdyby náhodou někdo neměl v sobotu večer co dělat :o)))
    Představení Monthy Python Létající kabaret je nyní v akci a to za 90Kč za vstupenku a to na termín 22.9. od 19:00.
    Divadlo Rokoko
    BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: :)))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    tak ja vam ho jeste chvili pohlidam ..

i kdyz kluci si to tady asi precetli a zacali mi ukazovat, ze oni to skrabadlo stale chteji pouzivat a ze je to unese :))
    BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: my ho urcite chceme, takze budeme moc rady, jestli nam ho i nadale budes skladovat :)
    sklepy jsou stale plne, ale ve voliere se ted o vikendu mozna uvolnilo misto po starem skrabadla, takze by to uz brzy mohlo vyjit :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    BRINA:
    ENKATT:
    IVANA_KRTEK:

tak okud se nemylim, puvodni predbezna dohoda byla, ze pujde k Alene, ze ona ho vyuzije a chce .. jen se tam u ni jeste neco stavelo (nebylo ho kam dat) a vase sklady/sklepy v praze tez byly narvane k prasknuti ..

takze jen sonduju, zda uz bud Alena ma misto ci ve vasich sklepich se uvilnilo misto ci zda vam ho mam i nadale opatrovat (snad ho Zofka do ty doby nezbori, pod velkyma kockama uz se to docela kinkla .. kdyby to bylo privrtany ke zdi, asi by to slo i pro vetsi kocky, ale bez privrtani je to fakt tak akorat na kotata)
    BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: skrabadlo je fakt luxusni :)
    ale ze vsech depozit na nej bude misto asi jen u aleny, nejspis ve voliere
    mne by se libilo moc, ale nemam ho kam dat, fnuk :/
    no a protoze ja jsem srab a autem si na florenc netroufnu, asi to bude na krtka, ktera delala autoskolu v praze a vyzna se tu lip nez taxikari :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam