• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MIAPAKA: zatím si do svýho "veterinárního zavazadla" přibalím i pár letáčků. Mamka ještě říkala, že bych měla pár těch obalů nafasovat a na veterině to pak rovnou prodávat :)
    Ale já doufám, že ted když už víme příčinu jeho problému, tak nebudeme tak častými pacienty.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: já si totiž i myslím, že kočka když je takhle "zabalená" tak není ani tolik ve stresu a neřve (aspon u svých koček to tak mám), takže já si obal nemůžu vynachválit. Charlie nevydá ani hlásku, zato ostatní kočky v čekárně řvou jak o život.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: neni problem nejaky vyrobit. mame nejaky stary, ale udelam rada novy
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Asi si budu muset udělat vaše vizitky (letáčky jsou na běžné nošení moc velký), protože jak jezdím s charliem po veterinách, tak dost lidí obdivuje ten váš obal na přepravku a chce ho taky :) Odkazuju je na stránky, ale vizitky by byly lepší.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tam snad nakonec budu sama :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jo je to pech :o( Ale Hostel nám vychází vstříc, tak jsem si říkala, že můžeme vyjít vstříc i my jim
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já zas včera večer udělala akci na fb a poslala hromadě lidí a dala na naší stránku
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Ach jo... Dělala jsem velký úklid skříně a těšila se jak malá.. Navíc jsem to iniciativně rozeslala jako spam všem ženským, který chodí na jeden podobný, ale výměnný bazárek. To zas bude ostuda.. No co se dá dělat, těším se za měsíc! :-) T.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: super holky, ale klidně se tam dá donést taška/y věcí kdykoliv během dne
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BOUCNER: skvele! Ja pracuji na Albertove, tj.najdem nejaky prusecik;-) Domluvime se v tydnu v poste. Diky!
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MOUNTBATTEN: no já mám čás jí klidně někde převzít
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hmm,tak to mne mrzi, chtela jsem prijit, neco si koupit a donest kabelu svych hadru, at si s ni nakladate, jak chcete;-)
    Bohuzel v utery v dobu blesaku jsem na masazi:-(
    Tak pristi mesic, no!

(nebo tam aspon donest tu kabelu? Ale to bych tam, abych to stihla, musela dojet tak v pul paty...to asi nepujde, co?)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak tu máme změnu - blešák se přesouvá ze středy na úterý 23.10.
    Ve středu je bohužel v hostelu nějaká akce a bude zavřeno
    Snad jsme vám tím moc nenarušili program
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hledám k sobě dobrovolníka na vánoční trhy do divadla ABC
    8.12. trhy budou celý den cca od 12 do 19h - v divadle probíhá Vánoční festival)
    15.12. Vánoční trhy od 13hodin a od 18 hodin
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak jsem udělala událost na další blešák - ale použila jsem zářijovou šablonu a zůstali tam přihlášeni ti ze září :o) tak snad to nevadí
    [ Kočky a blechy - říjen 2012 / ostatniother / 24.10.2012 / CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2 ]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zkousim nejakou spolurpaci ci vnutit placenou reklamu unas temhle http://www.almika.cz/
    dneska mi volali kvuli nabidce nejakych veci. cekam az si u nich dodelam registraci a pak bych na ne koukla. mezi utulky jsou znami
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Příští by měl
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    Sel dneska Tesco bydlet nebo az pristi vikend?:-)
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: super super diky moc ... hnedle to posílám ať se s nimi ta paní spojí
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SYMAQ: to je rajon kocici nadeje, maj tam nekolik depozit v okoli a taky depozitum prelouc
    www.kocicinadeje.cz
    http://www.kocicinadeje.cz/
    http://kocicidepozitum.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam