• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    snata hracky nejsou, ale jedna se o vyrobe :-)

odpo musim sedet doma kvuli remeslnikum, tka dodam i pdf verzi atd.

LENDULIK: bohuzel. myslela sme ze prestal ,ael vcera rikal 6 dni (( a to me taj zacal bavit (i kdyz mi par veci jeste vubec nejde)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ENKATT: jestli jsou nějaký šanta hračky, ber je tam :)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    ENKATT: je možné to získat v pdf? vytiskla bych to sem do práce
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: co fotosop? porad odpocitava?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    omlouvam se chudakovi autorovi obrazku, ale nemel to davat volne ke stazeni na net...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    On nám ti dál takhle. Můžu mu říct. Mám už dva různé letáky, ale ani jeden se nelíbil. Můžu poslat k. Posouzení
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Koukám, že ten bazárek v Koťátku je na devítkovém webu psaný od 15:00. Minulý rok byl, alespoň podle plakátku od 13:00 s tím, že dost lidí stejně přišlo dřív.. Nešlo by to posunout?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MOUNTBATTEN: Kildně to od Tebe převezmu ještě dřív, aby to tam bylo od rána. Budu to všechno řešit v průběhu listopadu, teď musím ještě nějakou práci dodělat.. Jinak do Koťátka určitě doraž, žádný problém! Minule nás tam byla hromada, ale vůbec to nebylo na škodu, naopak!!! :-) Budeme zase mít visačky, aby se poznalo, kdo k nám patří a může prodávat.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: jj, ale domlouvej se s Tamarix, ta si to vzala organizacne na starost
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: do Kotatka? Pisu si, dojedu (na devatou rano bych to nezvladla, ale pred 15h. to jo:-)) ), jen vecer neco mam, takze se nemuzu nabidnout jako pomoc. Teda kdyz prijedu, tak hodku dve muzu pomahat na stanku, ale holt ne cely vecer.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    toho 1.12 by by bylo dobry
    ja dnes mozna spacham letak a udelam udalost
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja sem nasla ve sklepe krabici VANOCNICH BLBOSTI (ozdopby apod. . Tipuju, ze malo pouzivane a my je pouzivat nebudem. Mam prtavy, 60cm vysoky, CERNY stromek. K nemu se velke rude koule nehodi:-)) )
    Si rikam ted, uz v skoro predvanocni dobe, by se to mohlo dobre udat, za par fufnu.
    CHCETE TO NEKAM DOVALIT?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja potrebuju nekoho s autem, aby odvezl do kontejneru z meho sklepa stary kreslo a rozpadly skrabadlo, pak tma muzem skladovat leccos, docela se mi ho podarilo vyklidit a uz tam nejsou ani zadny velky zasoby steliva atd
    ve stredu je kontak na klamovce, ted je na malvazinkach....
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MIAPAKA: Super!
    GUDRUN: Odvoz určitě, zatím počítám s tím, že poprosím drahého svého, ale když toho bude víc? Určitě bude fajn, když třeba dovezeš jmenované věci. :-)
    IVANA_KRTEK: Taky bych to s tím oblečením nepřeháněla, jsou toho tuny.. Možná bysme mohly na tom listopadovém bazárku vybrat fakt pěkný a zajímavý kousky + zajímavý kabelky a drobnosti (bižuterie) by se mohla vzít všechna.

Se toho prázdného sklepa snad nedočkam.. :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    u briny ve sklepě je několik krabic věcí a u ibex ve zvoleněvsi hromada plyšáků
    já mám bazárku jednu krabici pod postelí a spousta oblečení je v hostelu Czech Inn (a ve velkém kufru u mě doma). ale to bych tam možná netahala - at to nepřenášíme jak kočka kotata a není tam toho mooooc :o))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TAMARIX: pomohlo by vám v sobotu na odvoz malé auto? Nevím teda, jak se tam jezdí a parkuje, je to tam rozkopané a punk. Pokud je oblečení dostatek, tak co by se hodilo, co nejvíc frčí? Budu mít přebytky nádobí, možná nějaké knihy, poličkové drobnosti...
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    TAMARIX: velká taška bazárkových věcí - hračky pro děti, oblečení a tak. Ale počítám že s tím půjdu ještě na vánoční bazárek košířských žen.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Něco by snad měla mít Zuzana, která chodí na Kolbenku. Já toho mám ještě pár krabic. Oblečení je všeobecně dostatek. Pokusím se pomalu všechny věci (s vyjímkou hadrů, které ještě půjdou na bazárek) soustředit do našeho sklepa..

Kočičí pevnost luxusní! Svícen super!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    (ten svicen nad alzbetou je taky urceny pro bazarek, nasla jsem ho pred domem :-)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: mame toho hodne. prosim teda o koordinaci
    u krtka je obleceni a nejaky bazarek, u me taska obleceni asi jeste a par kramu
    dal kdo co mate?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam