• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GHOSTDOG: jupí tak trhy se mi podařilo prosadit. teď ještě prolobovat 9 životů na ně:-) termín se bude asi o týden posouvat = cca 10.12.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: jasně :o) to mám kousek. domluvíme se v poště
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    holky mám pro vás dvě bedny triček k potisku. různé velikosti a barvy. Jen nemám auto. mohly byste si odvézt z vodafonu (strašnice)?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    a kdyby někdo měl zbytky krajek a nepotřebná vykrajovátka - bereme taky, mám nápady jak z toho udělat prodejné zboží :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: nechval dne pred vecerem, snad to mamka dotahne a neco dovali. Ja jsem v tom nevinne.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: mňamy :o))))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: právě jsem v Pohodě dala na vyhození asi deset sklenic od okurek :o) tak prosím do pošty napsat na co je chceš, abych zjistila, jestli jsou to ty správné :o)))
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: fíííha ='))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    IVANA_KRTEK: nebo schovavat to co vycesu z naseho Batula :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Piha od Ghostdog hvezdou :-)
    novy clanek o cipovani
    Hyperslevy.cz - hromadné nakupování, hromadné slevy
    http://www.hyperslevy.cz/nadace/aktuality/rady-a-informace/kocky-se-take-cipuji/
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: to je asi zbytečně drahý to kupovat - to si raději budu přát pod strom granule nebo pelíšek :o)
    když se to dá sehnat zdarma
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ADITU: ano souhlasím. když jsem to dělala minule, tak jsem nadávala jako špaček :o)
    ale co bych neudělala pro sdružení, že? :o)))
    jen si musím na příště sehnat něco na to vyčesávání - minule jsem to dělala vyčesávátkem na kočičí srst :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: budou letos :o)))
    ještě pořád nejsou v tisku :o(
    ale snad do konce týdne bude hotová finální podoba a pak by to mělo být vytištěné za 14 dní.
    až bude finální podoba, tak začneme dělat objednávky
    vydrž prosím :o)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    jako nejaky takovy?
    Ovčí rouno - přírodní - 89,- Kč : Umělecké,Výtvarné,Hobby potřeby, :::ARTMATERIAL.CZ:::
    http://www.artmaterial.cz/ovci-rouno-prirodni-p-1309.html

dejme to na strom!
    jako prispevek na nakup polotovaru ktery znasobi korunu darovanou na 3 :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    GHOSTDOG: protoze to rouno vycistit a vyprat je prace pro vraha (nebo prumyslovy stroj) a u ceskych ovci se to vzhledem ke kvalite jejich vlny nevyplati.
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    máte představu, kdy budou letos kalendáře?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ok tak za trh budu bojovat. a na rouno se poptam. pokud vím tak kamosi z farmy na vysočině ho vyhazují.
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: jasneze chceme :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: jo minule jsme si nabrali na statku par pytlu a pak proste vyprali
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja myslim, ze urcite chceme. a muzu ti sehnat i nejaky dalsi zajimavy neziskovky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam