• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    doufám, že se nesplní moje noční můra, že potřebujete xx kusů dotisk :)

nicméně už jsem se předem u nás informoval, zda by to vůbec letoc bylo možné, v případě potřeby :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    vypadá to, že se nesplnila moje noční můra, že nám je zašijí do starých trhacích sešitků :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: Alča říkala že jo :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    IVANA_KRTEK: a vypadaj dobre?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Alena právě vyzvedla kalendáře A3 z tiskárny :o))) přivezu do Prahy v neděli :o)
    juchůůů
    formát A4 bude cca ve středu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: mame vence i s brectanem - jmeli a brectan na zavesnych a jmeli se musi veset do vetsi vysky, adventni vence mame neskodne, dokud kocka teda nezezere svicky a ozdobicky
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    jen pozor jmelí je jedovaté, takže od té doby co mám akčního charlieho jmelí nesmí přes práh
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja jdu dnes vecer vyklizet neco na zitra taky)) ale uz tu ceka velka taska a taky nejaky starozitnosti..

beru taky adventni vence a zavesny vence, ktery mi dnes prijedou cerstvy od jarky. chcete nekdo jmeli? kus je za dvacku
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: do baráčku se to vejde :o))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    včerejšek naprostá fantazie....mám 7 naprosto uchvancancujících kousků oblečení :-D...to zase další měsíc budu muset donést něco na prodej, nebo to nebudu mít kam dávat...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já se napakuju zítra.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Jé!! Tak to tričko je ode mě!! Super! Bohužel malý mi je.. Tak ať slouží!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: málem se o něj porvaly a pak mi ho nechtěly ani ukázat, abych se neprala s nima :o))))
    ale já jsem si ukořistila černé tričko s fialovou kočkou - takové dětské - když se Boucner nedívala - ona by mi to nedovolila .o))
    storku s lahví teda dovyprávím příště :o) ale není tak dobrá jako ta ikeácká :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    GUDRUN: no jasně! Byla jsem první :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MIAPAKA: a skoncilo u tebe?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: jo, bylo to super. Díky tvým historkám to uteklo neskutečně rychle, akorát cestou domů mi došlo, že jsem neslyšela konec té s tou lahví. Protože někdo (ha, už nevím která slečna to byla) vybalila tričko s kočkou a to jsem musela být rychlejší než tamarix.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: mrzi me ze jsem jen prokmitla a jeste vtrhla do tve historky, ale sukne, co jsem tam tak mimochodem drapla, mi je super. Na sobotu se tesim, uz mam ssebou dneska tasku veci do kotatka.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja se tesim na sobotu. a docela me mrzi ze jsem dnes nemohla, ale uznejte ze vystavit kocky riziku, ze by doma mely zimu, neslo. bude me to stat hodne moc - v nedeli mi meni kotel
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    děkuji všem zúčastněným za super atmosféru dnešního blešáku - byla to vyloženě rodinná akce :o) nebo spíš nyxová akce
    nakonec si tamarix odnesla zase plnou krosnu oblečení do kotátka a s miou a Luckou jsme odnesly velký kufr a ikea tašku do té charity "za rohem".
    Trochu dřina, ale měli radost :o)
    Další blešák bude až v lednu, protože před vánoci na něj asi nikdo nebude mít čas ani náladu :o)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: škoda :-( Ale já se taky jen mihnu, je mi blbě a to počasí nepřidává...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam