• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: já tento víkend nemůůůžu :o))) cha chááá
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    LADY_LEIA: je to o 13 000 víc než měli před 4 týdny. A je to možnost, způsob, cesta. To je něco co neměli vůbec.

BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no já si půjčím tento víkend foťák a modelku (tebe Ivanko, tebe) a uděláme pokus přefocení oblečení....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LADY_LEIA: to je jenom nase troska jak se snazime pomoct. sami potrebujeme penize na nasi stavbu karanteny a protze stoji na soukromym pozemku, museli jsme velkou cast ziskat jinak nez od darcu, tzn vydelat na ni sami. ted zaciname resit vybaveni
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak je to tady - další termín blešáku. Oblečení se nahromadilo spousta, tak hlavně přijdte vybírat, protože už se prostě nevejdeme do skladovacích prostor :o))
    Na konci blešáku zase uděláme probírku a část odneseme do blízké charity, ale i tak je tam toho mooooc. :o)
    [ Kočky a blechy - leden 2013 / ostatniother / 22.1.2013 / CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2 ]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ENKATT: to je hrozne malo na to, kolik je potreba :( Snad se najde vic prispevatelu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LEEDUSH: no my uz jsme jeden zpusob nasli a zatim tam je na jejich okna 13 000 a je mozny prispivat i dal
    Kočičí přání - Velký projekt
    http://kociciprani.cz/projekty/14/
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    Hodím i sem :)
    Nejlepší využití pro kasárny v Klecanech! Všichni, kdo máte aspoň trochu tu šelmu ;) v genech, a můžete JAKKOLIV pomoct - neváhejte a přispějte svojí troškou do užitečnýho mlýna ;)
    Přepošlete svým známým tuhle zprávu, i tak můžete pomoci ! :)
    Díky
    Stavíme nový Kočičí dům
    Stavíme nový Kočičí dům
    http://www.psoz.cz/stavime-novy-kocici-dum
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: jsi nejlepsi!
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: pekne jste si to upekli!!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: úžasné :o)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GHOSTDOG:
    ve finále by mělo jít na 9 životů 14 592 Kč Pokud by se vám nikdo z Nadace do příštího týdne neozval dejte vědět, uženu je.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: tak se domluv s enkatt - ta u andělu bydlí a má kalendáře taky u sebe :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Dnes poslední šance přispět kočkám v útulcích do misek. O půlnoci končí vánoční Strom splněných kočičích přání. Podařilo se vybrat skoro 1 250 000,- pro 1500 koček v péči 26 organizací z celé České republiky (kromě kraje Vysočina, kde se o kočky asi nikdo nestará)
    Kočičí přání - Nabídka koček
    http://kociciprani.cz/
    I nadále bude možné přispět na velké projetky pro blaho koček - vybavení karantény, zasíťování oken, stavbu voliéry atd. http://kociciprani.cz/projekty/
    Díky moc všem, kdo jste nás a tím kočky podpořili

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: andel? pracuju v cenru, u Karlaku. Ale dnes a vikend jsem pryc, mizim dost brzo:-( Jako na ten Andel sem schopna prijet v zasade kdykoliv pres den, ze jakoze jdu na obed....
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: čas to napravit :o))) kde ti nejvíc vyhovuje vyzvednutí?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: vite, ze ja jsem si ty objednany este nevyzvedla? Vzhledem k tomu, ze vanoce s rodici, pro ktery byl, slavime "pravoslavne", tak mam cas;-) Teda vam se omlouvam, ja chtela pred Vanoci dorazit na jednu vasi nedelni akci, ale protoze jsem tu nedeli travila....travenim krevet (na ktere se ukazalo,ze mam alergii:-))) ), tak jsem nedosla a pak jsem nebyla schopna se ozvat a domluvit:-(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Máme tu další rok a protože nám ještě zbyly nějaké kalendáře, nabízíme je nyní za speciální novoroční ceny. Kalendář velikosti A4 nyní pořídíte za 100 Kč a A3 za 150 Kč. Objednávat můžete i nadále u Ivany na e-mailu ivana@devet-zivotu.cz.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TRAMIN: karanténa má už položenou podlahu (obloženou) a taky stěny. čeká se na okno, které se zjevně někde zaseklo. a ted se bude dělat štukování stěn, elektřina a tak.
    už máme železný konstrukce na karanténní klece a tam se čeká na dřevěné vnitřky, které se zjevně taky zasekly
    ani okno ani to dřevo bohužel neděláme my, takže musíme čekat a doufat :o)
    ale čekání si "zpříjemňujeme" prací na přání, na vnitřku a na uzávěrce účetnictví :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo a k voliere. s tou se nedeje nic, v ty se bydli ))) myslis asi karantenu, zejo? pred zimou se stihnuly venkovni prace, ted se dela docela intenzivne vnitrek a mela by byt tak za mesic dva hotova
    devetzivotu | Stavba karantény - prosinec 2012 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Stavba_karanteny_-_prosinec_2012/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam