• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Tak to je super. Ja jsem prave rano myslela, ze maji jen tech 13tis.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Jinak myslím ze už sehnali celkem dost
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Maj 13 000 z naší akce a další peníze jim posílají lidí odjinud. My se jen snažíme podpořit taky.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    LENDULIK: je mi jasny, ze se pocita kazda koruna. Ale kdyz jsem cetla, ze potrebuji pul milionu a maji +- 13tis, prislo mi lito, ze lidi tak malo mysli na opusteny zvirata a nepomahaji vic.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---

BOUCNER: 100% :o))))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: myslíš, že chlap v dámských šatech by zvýšil možnost jejich prodeje? :-D
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: vždyt říkám, nafot blondýnu :o)))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: jen si půjčím foťák, kdy to uděláme s můžeme domluvit pak...jinak klasicky víkendy jsem v brně
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Neb máme výroční schůzi. A to je dost silná výmluva.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: vyfot blondýnu :o)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: já tento víkend nemůůůžu :o))) cha chááá
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    LADY_LEIA: je to o 13 000 víc než měli před 4 týdny. A je to možnost, způsob, cesta. To je něco co neměli vůbec.

BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no já si půjčím tento víkend foťák a modelku (tebe Ivanko, tebe) a uděláme pokus přefocení oblečení....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LADY_LEIA: to je jenom nase troska jak se snazime pomoct. sami potrebujeme penize na nasi stavbu karanteny a protze stoji na soukromym pozemku, museli jsme velkou cast ziskat jinak nez od darcu, tzn vydelat na ni sami. ted zaciname resit vybaveni
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak je to tady - další termín blešáku. Oblečení se nahromadilo spousta, tak hlavně přijdte vybírat, protože už se prostě nevejdeme do skladovacích prostor :o))
    Na konci blešáku zase uděláme probírku a část odneseme do blízké charity, ale i tak je tam toho mooooc. :o)
    [ Kočky a blechy - leden 2013 / ostatniother / 22.1.2013 / CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2 ]
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ENKATT: to je hrozne malo na to, kolik je potreba :( Snad se najde vic prispevatelu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LEEDUSH: no my uz jsme jeden zpusob nasli a zatim tam je na jejich okna 13 000 a je mozny prispivat i dal
    Kočičí přání - Velký projekt
    http://kociciprani.cz/projekty/14/
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    Hodím i sem :)
    Nejlepší využití pro kasárny v Klecanech! Všichni, kdo máte aspoň trochu tu šelmu ;) v genech, a můžete JAKKOLIV pomoct - neváhejte a přispějte svojí troškou do užitečnýho mlýna ;)
    Přepošlete svým známým tuhle zprávu, i tak můžete pomoci ! :)
    Díky
    Stavíme nový Kočičí dům
    Stavíme nový Kočičí dům
    http://www.psoz.cz/stavime-novy-kocici-dum
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: jsi nejlepsi!
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: pekne jste si to upekli!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam