• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: ja mam jen tohle info a slecna uz mi nereaguje. zrejme uz je offline...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: mas nekde fotky a info vic? treba do mailu...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: uz jsem se ptala v konskem klubu a v podstate to vidi blbe. dvoulety kun ma pred sebou strasne moc let a kdyz neni vhodny ani na jezdeni, tak ho nikdo v soucasne situaci nevezme nejspis. Navic situace se hroti i u majitelu. okres Pardubice. ale vypada to blede.
    diky za pomoc.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    karantena uz ma krasny okno!
    devetzivotu | Stavba karantény - leden 2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Stavba_karanteny_-_leden_2013/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja znam jen cabalimus, co delaji hippoterapii
    ale zeptala bychse ti nekoho ze znamych. zkus Gio a Anabel Lee (v kocici diskuzi jsou obe) a ja napisu svym dalsim znamym. kde jsou ti dva kone?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Mam OT dotaz. znate nejakou organizaci nebo lidi co pracuji s konma? Shani se nejaka moznost pro dva asi dvoulete koniky, kteri jsou po zanetu slach zrejme a neda se na nich jezdit kvuli tomu. Detaily nevim, ale mila nekonfliktni zvirata co maji jit na maso a kamaradka se s tim odmita smirit, ale zaroven na jejich provoz nejsou finance.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    GUDRUN: kolik byla tržba to nevím, ale já si koupila hned sedm kousků :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a jak probehl tenhle bazarek? nakonec mi do toho prisla nejaka oslava a nedavala jsem oboje.
    MIMA
    MIMA --- ---
    IVANA_KRTEK: Asi taky zvládám. Na 10hod to stihnu, ale potřebovala bych odejít dřív. A spíš v neděli.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: To nevím, je to ještě dáleko. Zatím mám ten víkend volnej, ale nevím jestli mi tam ještě něco nevleze. Ale jeden den určitě zvládnu od rána až do večera...
    BRINA
    BRINA --- ---
    MIAPAKA: na ktery den a od kolika do kolika? :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: se hlásím :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    pro změnu hledáme dobrovolníky na akci :o)
    kdo by nám chtěl pomoci 16. - 17.2. (10-19h) na umísťovací výstavě v hotelu Diplomat?
    Jde o případnou pomoc s naložením, vyložením krámku - popř. pokud byste mohli nabídnout auto, tak i odvoz z Vršovic na Kulaťák (nebo zpět). Pak je tu prodej u krámku a komunikace se zájemci o zvířata.
    Není nutné na oba dny - jestli můžete třeba jen jeden, tak dejte vědět i tak.
    Předem moc děkujeme
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ELWERINE: on to tam glacier přepsal z mého mailu s malou chybou. Mělo být půlka devitky. O víkendu jedem fotit.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    TRAMIN: já tam klidně dodám komentáře s velikostma....a tento víkend přefotím to, co mám doma....možná bych to brala v zipu a hodila vše najednou na rajče, nechci ti lést do tvého účtu...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    https://picasaweb.google.com/115251492212860422044/DevitkyBazarek

tak snad muze byt. fotky muzu predat nebo poslat zip. nebo kdo ma picasu, tak jdou stahnout jako balik. velikost jsem moc nezmensovala
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TRAMIN: paráda :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak kufr plny obleceni dorazil do atelieru a vecer se kouknu na prvni davku :D
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT:
    IVANA_KRTEK: ó, děkuji. Ale ona ta zkouška nebyla teda nijak těžká (proto taková známka) - jelikož to byl předmět ze kterýho mám státnice a zkoušející největší pohodář :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: pašák :o)
    tak to vypadá, že tam nebudu sama, což je fajn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam