• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Věřím tomu, že v neděli večer už do depozita zpátky nepůjde.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: to jsme si mysleli vsichni
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Myslela jsem si, že na Topinku naopak bude po té medializaci stát fronta.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak a nase nabidka kotat skoncila takhle
    devetzivotu | Nabídka koťat 1/2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Nabidka_kotat_1_2013
    dalsi az na jare :-)
    id zlaja si dneska odnesla Treat a Klicka by mela jit zitra co jsem pochopila

na vysatve bude zitra big ben a zipek, v nedeli nas popaleny Topinka, ktereho porad nidko nechce
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Vlastně mám, jsem skleróza!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: kdyztak me zavolej. cislo mas?

IVANA_KRTEK: to sem nechtela vedet. tfuj
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IVANA_KRTEK: rika tam ze to zacalo jako neco, co ji melo sblizit s jeji kockou, a rozvinulo se to na zavislosti na kocicich chlupech, takze ted si musi par zobnout co dve hodiny. Jezis jak ja bych mel doma cisto kdyby bydlela vedle... :-) Kocka ale nevypada, ze by to olizovani nejak zboznovala, na konci ji malem kousne.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MIAPAKA: Ok, snad jo.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ATUARFIK: Myslím, že když řekneš že jdeš za útulkem, tak tě pustí bez placení, teda mě tak vždycky pustili a doufám že pustí i v neděli když potáhnu obr tašku plnou desinfekcí...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dvě prosby / dotazy k zítřejší výstavě:

1. Přijedu s hračkama atd. až těsně na 9:00. Nevadí?
    2. Mohla bych někomu z vás od vchodu zavolat, aby po mě zlí pořadatelé nechtěli výpalné? (Dovnitř nepůjdu, jen na otočku předám věci.)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: láska ke kočce mi nepřijde jako důvod jíst chomáče jejích chlupů :o( tak jsem si říkala jestli to tam třeba nevysvětluje.. anglicky :o)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    IVANA_KRTEK: miluje svou kočku asi...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja nic nevidim a divat se nebudu)))

jinak s Miou jsme dneska nakupovaly. stalo to 10 000,- po sleve 5000,- :-))
    mame konzervy, aly skrabadla do karanten, veliky zachody, konzervicky typu shiny cat ale 10kc/ks a dalsi poklady :-))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: to je fakt nechutný :o( protože si to nepřeložím, mohl by mi někdo říct, proč to ta ženská dělá?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    dobrou chuť pokud právě obšdváte http://www.youtube.com/user/TLC?feature=watch
    asi dost nemiluju svý kočky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: dokonalý jak vypadá blahobytně .o) whiskas kotátko po 6ti letech u reklamy :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: holesovice. nechci psat presne kde..doufam, ze to bude stat zato. maji tam moc pekny maly skrabadla a doufam v nejaky levny granule pro toulavky. sortiment jsme poradne nevidela, maji leccos.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: kde?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    V pátek dopoledne jedu " rabovat" zverimex co má slevu 50%. Chce se někdo přidat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam